2777
2789
عنوان

بهت قول میدم...

279 بازدید | 3 پست

😊قول میدم یک بار دیگه برم بام. نزدیک غروب برگردم. قول میدم غروب آفتاب و شهر خسته مو از اون بالا نگاه کنم.

😊قول میدم یکبار دیگه برم کنار رودخونه کن بشینم و فقط صدای آبو گوش بدم...

😊قول میدم یکبار دیگه باشگاه ثبت نام کنم و این بار دیگه هرگز کلاساشو غیبت نکنم

😊 قول میدم یکبار دیگه شهر بازی برم و رنجر سوار شم. از اونایی که آدمو سر و ته میکنه. سوار شم و از ته وجودم جیغ بزنم...

😊 قول میدم یکبار دیگه برم امامزاده صالح و کهف الشهدا و حرم عبدالعظیم حسنی

😊قول میدم نه یکبار، بلکه صدبار دیگه بعد از خرید برم رستوران مسلم، مکعب سفید، دره طبیعت، اون رستورانه توی فشم، آش نیکوصفت سر جمالزاده، نشاط ستارخان، کول کاپ های خیابون کار و تجارت، حلیم سید مهدی میدون تجریش، حتی خاطرات لیمو ترش توی یخچال!

😊قول میدم دوباره یه فیلم رو هرچند هجو باشه برم سینما حتی اگه شب قبلش نخوابیده باشم و نصف فیلمو بخاطر گیج خواب بودن از دست بدم

-آخرین فیلمی که توی سینما دیدم فکر کنم شبی که ماه کامل شد بود-

😊قول میدم دوباره با ترانه راه بیفتیم از انقلاب بریم میلاد نور و من برای وسواس خریدش اینهمه نق نزنم.

😊قول میدم همه چیزایی که موکول کردم به انجامش توی عید، و نشد که بشه بعد از کرونا انجام بدم.

😊قول میدم دیگه از زور تنبلی برای لاغر شدن و رژیم گرفتن لباس تیره و گشاد نپوشم. رژیم گرفتن رو به شنبه ها ی دیگه موکول نکنم. از سر بی حوصلگی بیخیال نرم کننده ی موهام و سشوار بعد از دوش گرفتنا نشم.

😊قول میدم بیشتر خودمو تو آینه نگاه کنم حتی اگه دوماهی هم باشه که آرایشگاه نرفته باشم.

😊قول میدم وقتی بازم خونه تنها بودم آهنگ قلب من شادمهر رو با صدای ۱۰۰ اسپیکرای سینما خانگی با تنظیمات بیس و موزیک مود خاص گوش بدم.

😊قول میدم بیشتر با مترو و بی ار تی و تاکسی سفر کنم تا اسنپ و ماشین شخصی

😊و قول میدم برای خریدهام مثل قبل وسواس داشته باشم و چیزی جز کتاب رو اینترنتی سفارش یا خرید نکنم.

😍دلمم برای یه مسافرت شمال با فاصله کم از دریا تنگ شده😍

کرونای لعنتی برو دیگه تورو خدا 🤧😷🤕🤭

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

چه کارایی رو نگه داشتین بعد از کرونا انجام بدین؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.