2777
2789
عنوان

دوستان بیاید کمک...

95 بازدید | 18 پست

سلام دوستان گلم.من تازه عضوشدم.راستش من ۵ساله بایه نفردوستم.خیلی باهم خوب بودیم.ولی یه اخلاق بدی داره با اینگ خانوادش منومیدونن ولی جلوی اونا بامن حرف نمیزنه باتلفن.الان ۲۰روزه زنگ نزده میگه کسی خونست من نمیتونم.این بی عرضگی نیست به نظرتون؟بخدا داغونم.بعد ۵سال...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه صحبت نمیکنن یه چیزه، ۲۰ روز زنگ نزدن یه چیز دیگه.تو خونه صحبت نمیکنه خب خجالت میکشه حیا داره خیلی هم عالیه ولی نمیتونه بره بیرون چنددقیقه حالتونو بپرسه شمارو از دلتنگی دربیاره؟

تو خونه صحبت نمیکنن یه چیزه، ۲۰ روز زنگ نزدن یه چیز دیگه.تو خونه صحبت نمیکنه خب خجالت میکشه حیا داره ...

منم همینومیگم.گوشیشم خرابه.حتی پیامم نمیده.خیلی اخلاقای خوبی داره ولی واقعا این اخلاقش منوازارمیده

۵ سال ؟  تازه بعد از این مدت قایم موشک بازی میکنین ؟ با هم رابطه هم دارین؟

نه اصلا تاحالا باهم رابطه نداشتیم.به خاطر وضع مالیش نتونسته فعلا بیاد خواستگاریم.درس میخونه.دانشگاه شریف

نه اصلا تاحالا باهم رابطه نداشتیم.به خاطر وضع مالیش نتونسته فعلا بیاد خواستگاریم.درس میخونه.دانشگاه ...

چه مقطعی میخونه که ۵ سال تموم نشده؟ دانشگاه شریف اگه رشتش خوب باشه ایران بمون نیست . فکر خودت باش تا دیر نشده

یه سره ش کن خواهرم .خودتو عذاب نده عمرتم تلف نکن.پیام بده بهشون بگو بعد ازاین اولین دیدارمون میشه جلسه ی خواستگاری.کافیه ۵ سال ،شاید زیاد هم بوده.یکسری اتفاقات زندگی رو مجبوریم بپذیریم اگه اقدامی نکردن، باید بپذیرید که ایشون برای زندگی شما مناسب نیستن.

چه مقطعی میخونه که ۵ سال تموم نشده؟ دانشگاه شریف اگه رشتش خوب باشه ایران بمون نیست . فکر خودت باش تا ...

الان ارشده.لیسانس باهم بودیم.من خیلی دوسش دارم میترسم بدون اون نتونم

یه سره ش کن خواهرم .خودتو عذاب نده عمرتم تلف نکن.پیام بده بهشون بگو بعد ازاین اولین دیدارمون میشه جل ...

هیچ اخلاق بدی نداره ا.خیلی خوبه.فقط اهل زنگ وپیام نیس.زنگ وقتی میزنه ک کسی خونه نباشه.خودش میگه ۱سال دیگ میام خواستگاریت قول میدم

نمیخوام ته دلت خالی بشه بخدا چون کمک خواستین عرض میکنم.ول عزیزجان ایشون بیرون میرن، دانشگاه، احیانا سرکار میتونن تماس بگیرن.اگر بخاطر بیماری دائم تو خونه هستن و جدیدا اینطوری شده رابطه تون که اون جای صحبت نداره خجالت میکشن حیا دارن ولی اگه دائم تو خونه نیستن تصمیم جدی تری بگیرید.موفق باشید

نمیخوام ته دلت خالی بشه بخدا چون کمک خواستین عرض میکنم.ول عزیزجان ایشون بیرون میرن، دانشگاه، احیانا ...

عزیزم سرکارنمیره.روزای دیگ زنگ میزد.الان بهش گفتم لاقل نمیتونی زنگ بزنی پیام بده گفت حوصلم نمیکشه پیام دادنو.حوصله ی پیام ندارم.گفتم من الان ب خاطرمریضی توخونه تنهام خب پیام بده گفت پیام دادن خوشم نمیاد.به همین راحتی.منم گفتم برواز زندگیم.ولی چجوری فراموش کنم اخه.موقع کنکورمه