2777
2789

من لباسای شوهرمو میذارم یه گوشه میگن بعده بیستو چهار ساعت از بین میره چون هروز میره سرکار نمیشع هروز بشورم😔ماسکشم پارچه ایه میگیرم رو شله گاز داغش میکنم .شما چکار میکنید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی جالباسی گذاشتم دم در ورودر لباسا رو اونجا میذاره چون کاور مخصوص میپوشه روشون

ماسک خودمو میزنم ب پیچ کنار شوفاژ، گرمه تا یکی دو روز اونجاست ،ی دونه ام فیلتردار تا کردم تو کیف تا جای شلوغ بزنم

دستکشمم پارچه ایه، هر وقت میام خونه میشورم میذارم رو شوفاژ یا حوله خشک کن تا چند روز، دستامم با الکل ضدعفونی میکنم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
هردفعه که بیایم میندازیم توماشین بااب داغ می شوریم دستکشوماسکم سطل اشغال

اگه شوهرت هروز مثل شوهره من میرفت سرکار چی .ماسکشم پارچه ایه نمیشه انداخت که

ی جالباسی گذاشتم دم در ورودر لباسا رو اونجا میذاره چون کاور مخصوص میپوشه روشون ماسک خودمو میزنم ب پ ...

دستکش ازین نخی ها؟؟؟ اخه میگن اونا رد میکنه ک 

ای خدا عجب گیری کردیم هاا😩😩😩

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
اگه شوهرت هروز مثل شوهره من میرفت سرکار چی .ماسکشم پارچه ایه نمیشه انداخت که

بازم می نداختم ماشین بااب داغ بشوره نهایتش این بودکه بعدیکی دوماه لباسای سرکارش ازرنگ وقیافه می افتادحالاخداروشکرماشین لباسشویی هس که اگه قراربودبادست بشوریم خیلی سخت بود

مگه ماسکوبندازی ماشین خراب میشه!؟