2777
2789
عنوان

میشه بنظرتون..........

157 بازدید | 19 پست

یکی از فامیلامون سر  یه چیز الکی دعوا کردن زنه رفته خونه باباش مرده رفته مسافرت الان که باهاش حرف زدن زنه می گه طلاق می خوام

بابهانه الکی خرجی نمی ده نمی دونم معتاده ولی ازمایش داده معتاد نیس خرجیشم حدی هس که همه چیز میخره بعد اخرش می ره گلدون 200 هزار تومنی می خره 

چه جوری میشه یه کارکرد زندگیشون از هم نپاشه 2 ساله ازدواج کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت نمیشه بین زن و شوهر قضاوت کرد... شاید مسائلی بینشون هس که نمیخان دیگران متوجهش بشن و توو این شرایط مسلما مسائل پیش پا افتاده و الکی رو به عنوان دلیل طلاقشون مطرح میکنن 

ضمن اینکه به نظر من توی دعوای زن و شوهرا فقط یه مشاور خوب میتونه کمک کننده باشه... چون اطرافیان یا فقط به طرفیت زن دفاع میکنن یا به طرفیت مرد.. و این نمیتونه اثر خوبی داشته باشه

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
شما یه طرفه قضاوت میکنی و معلومه کم سن هم هستی  بی تجربه بودن تو این چیزها و بعد دخالت کردن بد ...

اخه می دونیمن باهوشون زندگی کردم میدونم زنه فکر می کنه اگه طلاق بگیره کیس مناسب تر گیرش میاد خودش چند بار  گفته بهم

اخه می دونیمن باهوشون زندگی کردم میدونم زنه فکر می کنه اگه طلاق بگیره کیس مناسب تر گیرش میاد خودش چن ...

شاید کسی رو در نظر گزفته

خواهران و برادران من .قبل از هر حرفی بی زحمت یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید.خوشحال میشم که بتونم در یک سایت عمومی و اجتماعی با سایر کاربران تعاملی سازنده و راهگشا داشته باشم.دوست عزیز و محترم اگر حضور من در این سایت با طرز فکر شما متفاوته و شما دوست نداری من در این سایت باشم بدان که این سایت قانون و چهارچوب داره و این قانون به من چنین اجازه ای را داده.پس بنابراین بی زحمت به پیام های من پاسخی نده.در صورت توهین و یا هرگونه بی احترامی به مدیر سایت گزارش خواهم داد.