2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسگاه واقعن کمک میکنه؟؟؟

من ب بند پایان و پشه و اینا الرژی دارم و تازه نمایان شده 

میشه معکس دستگاه تونو واسم بفرستین

ممنون

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
دسگاه واقعن کمک میکنه؟؟؟ من ب بند پایان و پشه و اینا الرژی دارم و تازه نمایان شده  میشه معکس ...

پشه کش برقی چرا نمیگیرید هر پشه اومد بکشینش من پشه کشم خراب شده 

این قرصا هم اره اثر دارن ولی یه سرچیم الان تو گوگل کردم زده بود ممکنه به مرور زمان اسیب برسونه به دستگاه تنفسی 

پشه کش برقی چرا نمیگیرید هر پشه اومد بکشینش من پشه کشم خراب شده  این قرصا هم اره اثر دارن ولی ...

اگه اسیب میزنه ک هیچی😔🤦🏻‍♀️ اخه پیش زمینه اسم دارم 

ای بابا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مرسی گلم♥️

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
ممکنه وارد خونم بشه! نمیچسبه به ریه وگرنه نفس فرد مبتلا خطرناک نبود

نفس خب دم و بازدم از شش میاد دیکه مربوط به ریس 

نمیدونم والا

وقتی میگن بیماری انتقال نمیده پشه حالا بازم گفتم بپرسم ادم تو این وضعیت از همه چی میترسه