2777
2789
عنوان

بچه ها خداییش چرا تا الان بیدارید!

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبه کردین ازچی

از مورد خاصی توبه نکردم، استاد اخلاقمون از اول ماه رجب یک سری چله اعمال عبادی و اخلاقی داده که یکیش نماز چله توبه و اذکار بعدش هست که واقعا در تمام جنبه های زندگی آثار فوق العاده ای میذاره، چه رزق و روزی چه اشتیاق برای عبادت و...

از مورد خاصی توبه نکردم، استاد اخلاقمون از اول ماه رجب یک سری چله اعمال عبادی و اخلاقی داده که یکیش ...

خوش بحالتون از ماه رجب استفاده کردین ماه رحمت ما که روی سربلند کردن ندادیم اومد و تموم شد هنوز هشتمون گره نهمونه 😔😔😔دعا کنین ماهم آدم بشیم 

خوش بحالتون از ماه رجب استفاده کردین ماه رحمت ما که روی سربلند کردن ندادیم اومد و تموم شد هنوز هشتمو ...

من که کسی نیستم، مقیاس خداوند متفاوت از قیاس ما انسانهاست، وگر نه از خود این عبادتهامونم باید توبه کنیم، خداوند به نظر رحمتش باید به هممون نگاه کنه وگرنه همه هلاکیم.

من که کسی نیستم، مقیاس خداوند متفاوت از قیاس ما انسانهاست، وگر نه از خود این عبادتهامونم باید توبه ک ...

😔باشه شما خوب نباشی خدا توفیق نمیده این همه عشق بازی کنی باهاش بدون دوستت داره راهت داده بیای سمتش پس لایقشی

😔باشه شما خوب نباشی خدا توفیق نمیده این همه عشق بازی کنی باهاش بدون دوستت داره راهت داده بیای سمتش ...

ان شاءالله خداوند دستمون رو بگیره و هدایت کنه بسمتی که میپسنده