الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از فکر عشقم:) کسی که یک سال نیم باهاش بودم الان زفته مقصر خودمم بودم ک ولم کرد خیلی گیر میدارم بهش ولی مطمنم اونم عاشقانه فردا میخوام بگم بیاد ببینمش دعاکنید بیاد و آشتی کنه داغونم
از مورد خاصی توبه نکردم، استاد اخلاقمون از اول ماه رجب یک سری چله اعمال عبادی و اخلاقی داده که یکیش نماز چله توبه و اذکار بعدش هست که واقعا در تمام جنبه های زندگی آثار فوق العاده ای میذاره، چه رزق و روزی چه اشتیاق برای عبادت و...
خوش بحالتون از ماه رجب استفاده کردین ماه رحمت ما که روی سربلند کردن ندادیم اومد و تموم شد هنوز هشتمو ...
من که کسی نیستم، مقیاس خداوند متفاوت از قیاس ما انسانهاست، وگر نه از خود این عبادتهامونم باید توبه کنیم، خداوند به نظر رحمتش باید به هممون نگاه کنه وگرنه همه هلاکیم.