2777
2789
عنوان

۹ روز دیگه زایمانمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 145 پست
فدات عزیزم،ممنونم مرسی🌹😘❤ یعنی چهارشنبه نباشه نمیشه؟؟؟از چهارشنبه ی هفته ی دیگه شروع کنم؟؟ اگه ب ...

از هروقت که دوست داری شروع کن اول از همه مهم اینه که نیتت قلبی باشه حالا اون یه سری شرایط خاص هست که گفتن 

حتتتما باید پاک باشی عزیزم

بینش هم سعی کن حرف نزنی خب بهتره 

ساعتش هم ببین خودت کی راحتی

من خودم خیلی وقت ها بعد از نماز مغرب و عشا میخونم چون بیشتر دوست دارم اون زمان رو

چرا نمیشه؟ میشه، فقط زیارت عاشورا رو بخون

برای منم خیلییی دعا کن

از هروقت که دوست داری شروع کن اول از همه مهم اینه که نیتت قلبی باشه حالا اون یه سری شرایط خاص هست که ...

دستت درد نکنه خواهری ممنونم ازت😘😘

ببخشید هی سوال میپرسم شرمنده،فقط یه چیزه دیگه منم بعداز نماز مغرب عشا می خونم یبار بخونم دیگه؟روزی یبار؟

چون اطلاعی ندارم مجبورم بپرسم ببخشید🙏🙏

من قراره از چهارشنبه شروع کنم

چشم حتماااا،محتاجیم به دعاااااا عزیزم،،توهم من و دعا کن،مخصوصا موقع زایمانت،دعا کن خدا منم ببینه بهم بچه بده دامن منم سبز کنه😔😔😢

روز ها،،،،ماه ها،،،،ساعتها،،،،ثانیه هاااا،،همینطور داره میگذره امااااا😔😔😔😔😔دریغ از اینکه یه چیزی میخوام و نمیشه،،،خدایاااا همینجور روزا داره میگذره نمیخوای بهم نیم نگاهی کنی!!!!!!؟؟؟؟😔😔😔اینجا روی زمینت یکی هس که دلش خیلی گرفتهههه،،دلش یه معجزه میخواد،یه نگاه از طرف توووو،میشه بهم نگاه کنی و این ماه بشه همون چیزی که من میخوام!!!!!!؟؟خدایااااااا فقط یه معجزه،یه هدیه،یه لطف،خواهش میکنم ازت😔😔🙏🙏🙏😔😔😔،،،میشه برا نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستی!!؟؟ممنون❤  ،،،،،،خدایااااااا داره به یسال نزدیک میشه،یه ماه دیگه میشه یسال که منتظر نی نی ام نمیخوای بهم نگاه کنی؟؟؟!!!!😔😔بخدا خستممممم دارم فکر میکنم نکنه نازا هستم،خدایاااا تو رو به بزرگیت قسم میدم این ماه هدیه بهم بده،همش دارم روزا رو میشمارم،،هی میگم این ماه حتما مامان میشم ولی.....😔😔😔خدایاااااا نگام کن.خواهش میکنم ازت😔😔💔 خدایاااااا یسال شد و ندادی💔😔خواهش میکنم ازت بهم نگاه کن،توروبه بزرگیت قسم میدم بهم نگاه کن،خواهش میکنم😔😔💔💔💔💔💔🙏🙏خدایاااااااا شکرت بخاطر هدیه ای که دادی،ممنونمممممممم،مرسی بابت معجزه ات ممنون که لایقم کردی یه دنیاااااااا ممنون❤❤❤❤امروز بالاخره بی بی چکم مثبت شد ۱۳۹۹/۴/۲۰😍😍میشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟!❤😍ممنون❤❤😍😍گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍😍نی نی قشنگم میدونم خداحافظ و مراقبته عزیز مادر💖انشالله به همین زودیا صدای قلب قشنگتو بشنوم عزیز مادر👶👶💖💖،،خدایااااااا کنجد کوچولومو به تو میسپارم🙏🙏💖💖💖😍😍😍👶👶👶خدایااا شکرت ممنونتم،امروز صدای قلب فندقیمو شنیدم خدایا هزاران مرتبه شکرت عاشقتم1399/5/9💖💖😘😘😍😍👶👶🙏🙏خدایا به موقع اش سالم بزار بغلم ممنون خدا جونم💖😘😍👶🙏امروزاولین سونو رفتم۹۹/۶/۱۵خداروشکرخوب بود خدایاجون ممنون😘❤خدایا شکرت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه خواهری ممنونم ازت😘😘 ببخشید هی سوال میپرسم شرمنده،فقط یه چیزه دیگه منم بعداز نماز مغ ...

فدات بشم عزیزمممم 

این چه حرفیه هرچی دوست داری بپرس بتونم جواب میدم

اره عزیزم روزی یکبار بخون

ان شاالله به زوووودی زوووود دامنت سبز بشه و بیای بهم خبر بدی، مطمئن باش خدا همممه ی بنده هاشو میبینه فقط وقتش نرسیده

ببخش که سوال میپرسم اگر دوست داشتی جواب بده

چند وقته اقدام کردی؟

فدات بشم عزیزمممم  این چه حرفیه هرچی دوست داری بپرس بتونم جواب میدم اره عزیزم روزی یکبار بخون ...

عزیزمی خواهری😘🌸

ممنون گلم🌸

انشالله خداکنه😢😢،،آخه کی وقتشه؟؟!!؟؟؟😢😢

نه عزیزم این چه حرفیه،هر سوالی دوس داشتی بپرس

من 9 ماهه

روز ها،،،،ماه ها،،،،ساعتها،،،،ثانیه هاااا،،همینطور داره میگذره امااااا😔😔😔😔😔دریغ از اینکه یه چیزی میخوام و نمیشه،،،خدایاااا همینجور روزا داره میگذره نمیخوای بهم نیم نگاهی کنی!!!!!!؟؟؟؟😔😔😔اینجا روی زمینت یکی هس که دلش خیلی گرفتهههه،،دلش یه معجزه میخواد،یه نگاه از طرف توووو،میشه بهم نگاه کنی و این ماه بشه همون چیزی که من میخوام!!!!!!؟؟خدایااااااا فقط یه معجزه،یه هدیه،یه لطف،خواهش میکنم ازت😔😔🙏🙏🙏😔😔😔،،،میشه برا نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستی!!؟؟ممنون❤  ،،،،،،خدایااااااا داره به یسال نزدیک میشه،یه ماه دیگه میشه یسال که منتظر نی نی ام نمیخوای بهم نگاه کنی؟؟؟!!!!😔😔بخدا خستممممم دارم فکر میکنم نکنه نازا هستم،خدایاااا تو رو به بزرگیت قسم میدم این ماه هدیه بهم بده،همش دارم روزا رو میشمارم،،هی میگم این ماه حتما مامان میشم ولی.....😔😔😔خدایاااااا نگام کن.خواهش میکنم ازت😔😔💔 خدایاااااا یسال شد و ندادی💔😔خواهش میکنم ازت بهم نگاه کن،توروبه بزرگیت قسم میدم بهم نگاه کن،خواهش میکنم😔😔💔💔💔💔💔🙏🙏خدایاااااااا شکرت بخاطر هدیه ای که دادی،ممنونمممممممم،مرسی بابت معجزه ات ممنون که لایقم کردی یه دنیاااااااا ممنون❤❤❤❤امروز بالاخره بی بی چکم مثبت شد ۱۳۹۹/۴/۲۰😍😍میشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟!❤😍ممنون❤❤😍😍گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍😍نی نی قشنگم میدونم خداحافظ و مراقبته عزیز مادر💖انشالله به همین زودیا صدای قلب قشنگتو بشنوم عزیز مادر👶👶💖💖،،خدایااااااا کنجد کوچولومو به تو میسپارم🙏🙏💖💖💖😍😍😍👶👶👶خدایااا شکرت ممنونتم،امروز صدای قلب فندقیمو شنیدم خدایا هزاران مرتبه شکرت عاشقتم1399/5/9💖💖😘😘😍😍👶👶🙏🙏خدایا به موقع اش سالم بزار بغلم ممنون خدا جونم💖😘😍👶🙏امروزاولین سونو رفتم۹۹/۶/۱۵خداروشکرخوب بود خدایاجون ممنون😘❤خدایا شکرت❤
فدات بشم عزیزمممم  این چه حرفیه هرچی دوست داری بپرس بتونم جواب میدم اره عزیزم روزی یکبار بخون ...

میگن خدا دعای زنای باردار میشنوه و انجام میده،،برام دعا کن😔این ماه پری نشم،ممنون🌸🙏😢

عزیزمی خواهری😘🌸 ممنون گلم🌸 انشالله خداکنه😢😢،،آخه کی وقتشه؟؟!!؟؟؟😢😢 نه عزیزم این چه حرفیه،ه ...

عزیزمممم تازه نه ماهه چیزی نیست که

امیدوارم خدا همین ماه دامنت رو سبز کنه گلممم حس مادری رو با تمام فراز و نشیب های بارداری تجربه کنی

حتتتتما این ماه بهم خبر بده🥰

عزیزمممم تازه نه ماهه چیزی نیست که امیدوارم خدا همین ماه دامنت رو سبز کنه گلممم حس مادری رو با تمام ...

شوهرمم میگه 9 ماه  چیزی نیس ولی نمیتونم سختمه،،به دکترم گفتم حالم خوب نیس سر نشدن و این حرفا گفت اگه تا یسال نشه میگن نازا،تو که هنو یسال نشده،البته دی ماه پیشش بودم،،حالا هی ماه ها میگذره و نمیشه همش میگم به یسال چیزی نمونده پس منم نازا هستم😔😔نمیدونین چه روزایی دارم سر میکنم،به ظاهر نمیزارم کسی متوجه شه ولی از درون داغونم😢حالم خوب نیس،خیلی سخته،روزای سختی بهم میگذره😔

انشالله خداکنه،بخدا از خدامه بدترین بارداری و تجربه کنم ولی بشه،بتونم مادرشم،بتونم حسش کنم،بتونم......😢😢😢

چشم حتماااااا عزیزم😘🌸

شما کی زایمان میکنین؟؟

شوهرمم میگه 9 ماه  چیزی نیس ولی نمیتونم سختمه،،به دکترم گفتم حالم خوب نیس سر نشدن و این حرفا گف ...

اصلااااا این فکرهارو نکن، به خدا اعتماد داشته باش

خود انرژی ای که به خودت میدی خیلییی مهمه

سعی کن شاااد باشی از ته ته دلت ، فکر اینکه خدای نکرده نابارور هستی رو کلا بریز دور

فقط به چیزهای خوب فکر کن، به خدا اعتماد کن و زیاااد دعا کن برای همه و خودت

منم اگر قابل باشم حتتتتما دعاگوت هستم

ان شاالله یکشنبه نوبت زایمان دارم عزیزم

اصلااااا این فکرهارو نکن، به خدا اعتماد داشته باش خود انرژی ای که به خودت میدی خیلییی مهمه سعی کن ...

سلام عزیزم ببخشید.شماکدوم شهرید؟ سزارینتون انتخاب خودتون بود؟ هزینش چقدشد؟ 

سلام عزیزم ببخشید.شماکدوم شهرید؟ سزارینتون انتخاب خودتون بود؟ هزینش چقدشد؟ 

سلام خانومی

من ساکن قم هستم، بله عزیزم سزارین انتخابی میشم ان شاالله و دستمزد پزشکم ۸۰۰ تومن هست

شوهرمم میگه 9 ماه  چیزی نیس ولی نمیتونم سختمه،،به دکترم گفتم حالم خوب نیس سر نشدن و این حرفا گف ...

یه پیشنهاد بهت بدم،که خیلی بهش اعتقاددارم،معنی حدیث کساروتاحالا خوندی؟ببین آخرای حدیث کسا پیامبرصلوات الله علیه به امیرالمومنین میگن اگر شیعیان توجلسه ای حدیث کسارو بخونند حتما حاجتشون برآورده میشه من خودم ریانباشه تاچهل روز خوندم به همین نیت، خیلی سریع باردارشدم،همه چیز دست خداست نگران نباش. من ازش معجزه دیدم توهم بخون

سلام خانومی من ساکن قم هستم، بله عزیزم سزارین انتخابی میشم ان شاالله و دستمزد پزشکم ۸۰۰ تومن هست

خیلی خوب میگیرن اونجا بیمارستان‌های خصوصی 6.7میلیون میگیرن. شماخصوصی عمل میکنید؟