2777
2789
عنوان

بعداز لاغری پوست بدنم شل شده

406 بازدید | 17 پست

من سه سال پیش بعد یه دوره افسردگی که وزنم رسیده بود به ۱۰۸ کیلو شروع کردم به ورزش کردن و کم خوری

از سال ۹۵ تا الان ۳۰کیلو کم کردم

ولی متاسفانه بدنم خیلی شل شده و پوستم مخصوصا در ناحیه داخل ران و بازوهام شلو آویزون شده 

جوری که بدنمو میبینم از خودم بدم میاد 

خیلی هم ورزش میکنم تا با ورزش این پوست جمع بشه ولی انگار بی فایده اس

میدونم الان خیلیا میگن باید برم جراحی کنم تا درست بشه 

ولی من دنبال راهکاری به غیر از جراحی هستم 

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از ۷۸ رسیدم به ۵۳ ولی چون ورزش تو برنامه هرروزم بوده پوستم شل نشد شبیه دخترای ۱۵ ساله شدم😂

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

بابد فیتنس کار میکردی

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
منم از ۷۸ رسیدم به ۵۳ ولی چون ورزش تو برنامه هرروزم بوده پوستم شل نشد شبیه دخترای ۱۵ ساله شدم😂

یعنی امکان داره با ورزش سخت پوستم جمع بشه

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 

اره عزیزم قدت چنده؟؟

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

ولی اگه پوستت خیلی شل شده ب نظرم بهترین کار جراحیه من جات بودم حتما میرفتم جراحی

زمانی که وزن کم میکردی باید ورزش موضعی انجام میدادی الان بعد از جراحی تنها راهی ک داری چاق شدنه دوب ...

ورزش موضعی چطوره الان من همه جام چاقه بخوام لاغر کنم موضعی میشه بکنم؟

۱۶۷

ب نظرم کاهش وزنتو ادامه بده با ورزش خیلی سخت برسون وزنتو ب ۶۰ رژیم کتو هم خیلی خوبه حتما امتحانش کن

با چه رژیم و ورزشی؟

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂