2777
2789

توروخدا چیکار کنم خسته شدم هر شب روپامه پاهام درد گرفت زودم نمیخوابه همین الا یک ساعت رو پام بود به زووور و ترس خوابید ..اصلا نمیتونم ترکش بدم خیلی بد قلقه تو خوابیدن اگه رو پام نزارم میره لامپا رو روشن میکنه ..گیریه میکنه تحویلش نگیرم ..قصه و شعرم اصلا گوش نمیده فقط گریه ای خدااا 

کسی بچش ایجوری بوده ؟چی جوری ترک کرد ؟؟

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۳ سالو نیمشه روزا روپاهام میخابه ولی شبا نه.

اتفاقا من خودم دوست دارم همیشه که نیس بزرگ بشه دلمون واسه این روزا تنگ میشه

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
از کجا میدونی

نمیدونم ولی یه جوری تعریف کرد به نظر با نمک اومد. پسر خالم عادت داره رو پا بخوابه و من خیلی دوسش دارم. یه لحظه فکر کردم اونه به خاطر همون

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

یه عروسک بزار رو پاش و بگو نی نی تو بخوابون،.یا یه طوری رختخوابشو بنداز تا خوشش بیاد،مثلا همه ی اسباب بازی ها شو براش بزار دورو برش بگو بیا بخواب پیششون.عادت میکه یواش یواش.