2777
2789
نه اتفاقا. صراحت کلام رو یاد میگیره و بقیه ام میفهمن نباید کلامی آزارش بدن. من خودم چون هر حرفی رو ه ...

حتی جواب بزرگتر از خود. حتی پدرو مادر؟؟حاظر جوابی نه به معنای خوبش.هر کی ببینه اون صحنه رو بگه چه بیتربیت .جواب بزرگترشو میده

عزیزم همه اینکارارومیکنم بدترمیشه که بهترنمیشه

اولش بدتر میشه بعد کوتاه میاد شاید یکماه زمان ببره. وقتی لج میکنه گریه میکنه داد میزنه فقط با جدیت باهاش حرف بزن و به تنبیهش اضافه کن. باید بفهمه رئیس کیه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه پسر ۱۱ ساله دارم زندگی رو برام جهنم کرده...واقعا من وشوهرم دیگه تسلیم شدیم زبان دراز بی ادب پرخاشگر .کولی همش اثرپذیری دوستاش 😔😔جدیدا دوست داره تریپ ادمای عصبی دربیاره ..من کاری از دستم بر میاد بدتر میشه هرروز 😔😔

دقیقا منم هر چه هم پیش میره بدتر میشه . فکر نکنم پسرت مثل پسر من حرفای زشتو زننده هم بزنه   &nb ...

فعلاکه نه.سنش کمه.بیشتربشه حتمااونام اضافه میشن فقط خدامیدونه من وپدرش واقعااینجوری نیستیم و توخونه هیچ حرف بدورفتاربدی نداریم نمیدونم چرااینجوری شد😭

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن
منم یه پسر ۱۱ ساله دارم زندگی رو برام جهنم کرده...واقعا من وشوهرم دیگه تسلیم شدیم زبان دراز بی ادب پ ...

برای ماهم جهنم شده واقعادیگه هیچ انگیزه ای ندارم انقدرحجم این غصه وفکروخیال که اینچرااینجوریه مغزم رونابودکرده.توروابط من وهمسرم هم خیلی تاثیرگذاره😞

حتی جواب بزرگتر از خود. حتی پدرو مادر؟؟حاظر جوابی نه به معنای خوبش.هر کی ببینه اون صحنه رو بگه چه بی ...

جواب بزرگتر رو اگر مودبانه بده هیچ ایرادی نداره. مادرشوهر من سه تا نوه هم سن پسرم داره. یکبار وسط جمع هی گفت پسرت دیوارهارو خراب  کرده پسرت دیوار رو خط انداخته یکهو پسرم اومد گفت مامان بزرگ به مامان من چکار داری؟ به بقیه هم بگو. مگه فقط من بچه ام؟ گردن من ننداز همه چی رو. این به نظرم بی ادبی نبود حتی اگر بقیه بگن بی ادبی کرده. این گرفتن حقش هست اتفاقا مامان بزرگش گفت چه بی ادبه گفتم نه ناراحته دارید میندازید گردنش دنبال حقشه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
چطوربااین قطعیت میشه نظرداد؟وقتی پدرومادررفتارشون درسته وآرومن ولی بچه پرخاشگروگستاخه بازم پدرمادرمق ...

عزیزم شروع سن بلوغه سر به سرش نذار 

پسرمن آنقدر خوب بود الان یه مدته غیر قابل تحمل شده 

عزیزم شروع سن بلوغه سر به سرش نذار  پسرمن آنقدر خدب بود الان یه مدته غیر قابل تحمل شده

آخه وقتی باگستاخی بامن وپدرش رفتارمیکنه وهوارمیزنه واقعابایدتواون لحظه چه برخوردی داشته باشیم؟؟

جواب بزرگتر رو اگر مودبانه بده هیچ ایرادی نداره. مادرشوهر من سه تا نوه هم سن پسرم داره. یکبار وسط جم ...

نه این رفتار منظور من نیست.رفتار پسر شما که اینجا درسته.مودبانه هم گفته.من منظورم چیز دیگست.حاظر جوابی به معنای بی ادبی ولی فحش نه.

وای وقتی پسر وارد سن بلوغ میشه یه شوک به مادر وارد میشه انگار پسرتو ازدست دادی اون بچه مهربون وآروم حرف گوش کن میره یه پسر گستاخ حاضر جواب که همه چیز رو به مسخره می گیره میاد 

ولی بعد از دو یا سه سال دوباره شروع می کنه به خوب شدن 

واقعانسل عجیبی ان هیچ راهکاری براش فایده نداره ازاونچه که بدم میومدهمیشه سرم اومده😞

میفهمم

واقعا خدا بهتون صبر بده😁😁

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

دخترا من تجربه دارم پسر بزرگم رو از این مرحله گذروندم وای تجربه دومم میشه ناراحت نباشید زیاد باهاشون کل کل نکنید تا روشون به روتون باز نشه بعضی از رفتارهاشونو ندید بگیرید واقعا صبر ایوب میخواد ولی میگذره وتازه توسن بیست سالگی دوباره آروم وخوب میشن پس حساب کنید این دوران ده یالی طول میکشه اگه بخواید خودتونو عذاب بدید چیزی ازتون نمی مونه