2777
2789
عنوان

مامانا بيايين سوال دارم

41 بازدید | 4 پست

دخترم ٧ ماهشه شبها خيلي دير ميخوابه تازه شب كه ميشه سرحال ميشه وميخواد بازي كنه بنظرتون ضرر داره براش كه انقر دير ميخوابه؟

چجوري زودتر بخوابونمش؟ 

حتماچراغاروخاموش کنید به بهانه اینکه نمیخوابه چراغاروشن نباشه یه مدت مقاومت میکنه ولی کم کم ببینه همه جاتاریکه کسل میشه و میخوابه تو طول روز نذارید بخوابه یه ساعت مونده به وقت خوابش حسابی باهاش بازی کنید تاخسته بشه کم کم ساعت خوابش تغییرمیکنه

حتماچراغاروخاموش کنید به بهانه اینکه نمیخوابه چراغاروشن نباشه یه مدت مقاومت میکنه ولی کم کم ببینه هم ...

بله فك كنم بايد سعي كنم زودتر بخوابه ميترسم رو ردش اثر منفي بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم اول چراغارو روشن میذاشتم باکتاب خوندن خودمو مشغول میکردم ولی دیدم که نخیر هرروز بدترمیشه که بهترنمیشه بایه دکترمشورت کردم ایشون به من گفتن چراغانباید روشن بمونه که واقعاموثر بود امیدوارم برای شماهم مفید باشه اگر دیر بخوابه بدتر رشدش دچار مشکل میشه نگران نباشید