2777
2789
عنوان

خانوما بیان

88 بازدید | 15 پست

بچه ها من و یه پسری همو دوست داریم پسره هم به خانوادش گفته که من فلان دخترو دوست دارم ولی پسره میگه من تا خونم اماده نشه خاستگاری نمیام خانوادش هم هرچی میگن میگه تا خونم اماده نشه عمرا به من هم گفته که اگه واقعا منو دوست داری صبر کن یه سه چهار ماهی دیگه خونم اماده میشه بعد میام خاستگاری بعد عقد میکنیمو چندماه بعد عروسی مشکل اینجاست که ما رسم نداریم که دخترو پسر نامزد کنن شما میگین چیکار کنم

جواب لطفا

.............................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ ۴ ماه چیزی نیست که اگه پسره خوبیه و دوسش داری قبول کن اتفاقا بفکر زندگیه

اره منم باهاش موافقم خیلی هم دوستش دارم ولی میترسم تو این چندماه اتفاقی بیافته یا چیزی بشه

میگه مشکلی نیست میتونی بری خونه مادرت یا خونه خواهر و برادراش کناره خونه اونه میتونی بری اونجا

تا کی؟ اصلا گیرم همش رفتی اونجا که چی بشه؟ شوهرت شب ها نیست یعنی بیشتر شب ها باید بدون اون بگذره

تا کی؟ اصلا گیرم همش رفتی اونجا که چی بشه؟ شوهرت شب ها نیست یعنی بیشتر شب ها باید بدون اون بگذره

نمیدونم والا البته مشکلی نیست که اوم میگه من شبا راحت ترم اگه بخواد روزا هم میتونه بره سرکار ساعت کاریش دست خودشه

نمیدونم والا البته مشکلی نیست که اوم میگه من شبا راحت ترم اگه بخواد روزا هم میتونه بره سرکار ساعت کا ...

کلا می خوام بهت بگم چه شب بده چه روز بره کارش کار سختی هست کارش جوری هست که ممکنه بره دو هفته دیگه بیاد اینجوری میگم بعد فکر کن این روند یک عمر باید تکرار شه