2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی ام:عصبانی ام😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اعصابت مثلث باش سیب زمینی 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

🥴🥴🥴🥴🥴🙈🙈🙈🙄🙄😤🤯🤯🤯😳😳😩

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

طلاق_ولا_غیر#  

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

خواهر مایع دشوریم تموم شده دست ب دست کن برسه من پریل واست میفرستم .

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

اسمت رو دیدم

دلم ته دیگ ماکارونی خواست

ویار دارم

الان جواب منو کی میده هااان؟

شما ک نیستی برام درست کنی😣😢😭

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

جاااانم؟؟؟واسه جابجایی مایع ظرفشویی و دستشویی گلم غرزدن نداره شوهرتوازخودت دورمیکنی حالا برن با ی هرزه دوست بشن حاضرین کل زندگی رو بدین که خوب بشه.بگو عزیزم من گفتم مایع دستشویی قربونت برم ببر عوضش کن یا میذاشتی بمونه واسه بعد یکی دیگه میگرف.گوریل انگوری؟اخه ادم با شریکه زندگیش این مدلی صحبت میکنه؟آروم باش عزیزم چنتا نفس عمیق بعدم ی لیوان اب سرد بخور انقد حرف طلاق نزنید توروخدا♥️

اززندگیم لذت میبرم"قانون جذب♥️