2777
2789
عنوان

خط چشم کشیدم.خیلی اقتضاحه؟عکس😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 86 پست

عزیزم قشنگه که فقط به نظرم ی ذره دنبالشو بیشتر بکش البته اگه بهت میاد

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدم. کو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه نوار چسبو خاصیت چشبندگیشو با چند بار زدن رو دست بگیر بعد بزن دور چشمت بعد از روی خط مژه پیش برو بکش خط چشمو بعد صافش کن نیمه بکش اسون تره بعد بزا خشک بشه بعد نوارچسبو اروم بکن اینجوری قرینه تر میشه

خدایا شکرت🕊میشه برام یه صلوات بفرستی؟🕊مرسیییی
نه بخدا جدی گفتم دوست دارم اینجوری ابروهای پر و ناز

ی مدت سرم ابرو سریتا میزدم

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
واسه امضات صلوات فرستادم. ایشالا مشکلات شما و همه حل بشه،❤❤❤ الهی آمین❤

مرسی عزیزممممم💙

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز