2777
2789
عنوان

خانمهای همدانی لطفاً بیاین

61 بازدید | 11 پست

سلام میخواستم بدونم قیمت رهن آپارتمان تروتمیز نزدیک دانشگاه علوم پزشکی تو همدان چنده کیا می‌دونم کلن جای خوب تو همدان کجاهاش میشه

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو

اینا به دانشگاه نزدیکن

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استادان سعیدیه

دانشگاه علوم پزشکی همدان به اینا نزدیکه عزیز

قیمت مناسب میخوای و به دانشگاه هم نزدیک شهرک مدرس،مهدیه

رهن تا صد میلیون اونجا میشه پیدا کرد که خوب باشه و ترو تمیز  بالای هشتاد نود متر

من قیمتارو نمیدونم نسبت به نزدیک بودن دانشگاه گفتم،واینکه هردوتا محیط خوب و مسکونی داره مخصوصا شهرک ...

آهان مرسی عزیزم که جواب دادی

من تا حالا با همدانیا برخورد نداشتم چه جور آدمهایی هستند یه کم برام از خصوصیات همدانیا میگید ممنون 

همدانی های اصیل بسیار خونگرم و ساده و مهمان نواز هستن 

از اسم همدان معلومه همه دانا

چون اسم تاریخی این شهر هگمتانه  بوده به معنی دروازه تمدن ها  از چهار قومیت   تو این شهر زندگی میکنن کرد و لر و ترک و فارس

در کل اکثریت مهربون هستن 

شما از کدوم شهر هستین

همدانی های اصیل بسیار خونگرم و ساده و مهمان نواز هستن  از اسم همدان معلومه همه دانا چون اسم ت ...

من تهرانم ولی اصلیتم بختیاریه شاید یه دلایلی پیش بیاد مجبور شم بیام همدان برا همین پرسیدم  با صد تومن اونجا خونه ی خوب میشه پیدا کرد چون خونمون و اینجا صد تومن میشه رهن داد