2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باگت چجوری پختی؟؟؟

خمیر مایه ۱ ق چ شکر ۲ ق غذاخوری شیر نصف پیمانه ارد ۲ پیمانه نمک نصف ق چ کره ۳۰ گرم ا ۱ تخم مرغ ین مواد اولیه خود دستور بود یه کوچولو ب نظرم شیرین بود شکر و کمتر بریزید بهتره

شیر ولرم.خمیرمایه. شکر و مخلوط میکنید ۵ دقیقه میذارید جای تاریک. بعد ک عمل امد یک تخم مرغ و هم میزنید نمک و مایع عمل اومده رو اضافه میکنید بعد کم کم ارد و تا خمیر جمع بشه بعد هم کره رو اصافه میکنید  ده دقیقه ورز میدین بعد ظرف و کمی چرب میکنید رویه خمیر و میپوشونید و ۲ ساعت استراحت میدین ب خمیر. بعد سه قسمت میکنید (این میزان ۳ تا باگت گرد میشه) و خمیر و گرد میکنید یا اگه باگت معمولی بخواید باید با وردنه باز کنیدبعد لوله کنید دو طرفش و با دستتون بهم بچسبونید بعد داخل سینی فر و ارد بپاشید این خمیر اماده شده رو یک ساعت استراحت بدین مجدد رویه اش و بپوشونید بعد ک حجمش زیاد شد داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید برای من نیم ساعت طول کشید بعد شیر زدم روی خمیر و کنجد پاشیدم از رو هم گریل کردم