2777
2789

تو مای بی بی بچم لکه صورتی میبینم بعد چن روز خوب شد زیاد اب دادم ولی بازم دیدم همم جیشش زرد رنگه انگار غلیظ هستش و بو میده میترسم ببرم دکتر با این وضع .گوشی دکترشم خاموشه

بچه منم یه بار اینجوری شد چن تا آزمایش اینا دادیم دکتر گفت مشکلی نداره شاید از خوراکش بوده مایعات زیاد بده دیگه هم ندیدم حدود1 سالش بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من چیزی نمیخوره تازه فرنی میدم

اونموقع به دکتره گفتم تو پوشکش صورتی بوده گفت در صورتیکه خون باشه خطرناکه رنگ ادرار زیاد مهم نیست تو یه هفته دوبار تو پوشکش صورتی خیلی کمرنگ بود و دیگه ندیدم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
برا من چیزی نخورده تو گوشی نگا کردم نوشته بود کم ابی بدن دکترشم زنگ زدم خاموش بود والا خیلی میترسم خ ...

نترس عزیزم مایعات بیشتر بده

مطمئنی رنگ پودر تو پوشکش نیست؟

اونموقع به دکتره گفتم تو پوشکش صورتی بوده گفت در صورتیکه خون باشه خطرناکه رنگ ادرار زیاد مهم نیست تو ...

اره اینم خون نیست رنگ صورتی کم رنگه چن روز شد اب دادم خوب شد بازم اینطوری شده خودشم بعد حموم اینطور میشه میگم خیلی عرق میکنه از اون نباشه؟

دختر چن روز دیگه ۶ماهشه

پسر منم اینجوری بود ولی صورتی نه نارنجی میشد...بردم دکتر گفت اب زیاد بده بهش‌..گفت ربطی ب عفونت هم نداره....بهش یه ذره اب‌حوشیده بده

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍