2821
2789
اوناییکه شلوار قد ۸۰ و ۷۰ میپوشن ساق پاشون بیرونه مو رنگ میکنن یعنی چندشم میشه اصلا از دیدنشون

آخه خواهر من عزیز من به ما چه ربطی داره بقیه چه تیپی دارن چه لباسی میپوشن تو خودت خوشت میاد یکی به حجابت گیر بده یا از لباس هایی که میپوشی ایراد بگیره  چرا عادت کردیم تو زندگی دیگران دخالت کنیم هر کی هر جور که هست را باید قبولش کنیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه خواهر من عزیز من به ما چه ربطی داره بقیه چه تیپی دارن چه لباسی میپوشن تو خودت خوشت میاد یکی به ح ...

تو چیکار داری نظر میدی

استارتر سوال کرد منم جواب دادم 

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
بله ببخشید  اما چقدر خوب میشد ما آدما با هم مهربون تر میشدیم

ادما یادبگیرن سرشون ب لاک خودشون باشه

من نظرمو گفتم فقط  - نظرات فرق داره

فضول_نباشیم#  

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

وای از پسر چشم چرون و بد دهن که هر چی از دهنش در میاد میگه و به ناموس بقیه فحش میده 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

اون پسرایی ک شلواری میپوشن ک مچ پاهاشون زده بیرون.و خیلی تی تیش رفتار میکنن.و زنجیر کلفت و قلاده مانند میزنن ب گردنشون.و کار نمیکنن وفقط ب فکره تیپ و مد روز هستن.ب خودش برسه خوبه ولی دیگ بعضیا خیلی قر و فر دارن ایش بدم میاد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز