2777
2789
عنوان

خواهر و مادرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 26 پست

تقصیر خودته خب عزیز من واسه چی خانواده رو قاطی میکنید😭😭😭😭😭

بشون خواهرمادرتو یجا بگو من عذرمیخوام ازتون کمک خواستم ولی لطفا دخالت بیش از حد نکنید 

تمومش کنن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو خواهرم زنگ زده به برادرم که آره شما غیرت ندارین خواهرتون اینجا کتک میخوره.اونم ز زده به مامان پی ...

چ گندش کردین دعواتونو...

عیب نداره شوهرت میفهمه دیگ دست روت بلند نکنه ولی درکل نباید اینور اونور اعلام کنی ک دعواتون شده

عزیزم موقع دعوا از خونه نزن ببرون شوهزت بایذ بره اون خونه مال توعه میدون خالی نکن براش بی محلی کن بهش خودش به پات میفته کسی رو نزار تو زندگی دعواتون دخالت کنه حتی پدر مادر 

کاربری دست دو نفرع با تشکر

چن ساعت پیش با دخترم رفتم خونه خواهرم دخترم تا برادرمو دید از ترس پشت من قایم شد خواهر گف این چرا اینجوری میکنه گفتم از داییش ترسیده با یه حالت متلک جلو زنداداشم میگه از اون بابااااش نمیترسه از داییش میترسه.منو جلو زنداداشم که هیچوقت میون خوبی با من نداشت خرد و له کردن همه رازهای زندگیمو برملا کردن .شکستنم .از بس گریه کردم چشام کاسه خون شده

بله . شما تاپیکمئ خوندی؟

اره عزیزم یکم بزن به دربیخیالی ولکن انقدرحرص نخورخدای نکرده خودتومریض میکنی،خودت پرستاری میدونی که استرس وناراحتی برای بدن سمه وسیستم ایمنی بدنوضعیف میکنه اینروزاهم که محیط بیمارستانا الودس مراقب خودت باش،راستی شهرشماهم کرونااومده؟