2777
2789

تو رو خدا نخندینو مسخره نکنین اگه واقعا میدونید جواب بدین 

میترسم برم دکتر بخاطر کرونا

دیشب رفتم دستشویی یوبوست داشتم فشار اوردم همراه مدفوع خون اومد حالا از دیشب تا حالا همش احساس میکنم دستشویی دارم میرم دستشویی ولی دستشوییم نمیاد قطره قطره میرم دستشویی خون میاد ولی ن شدید خیلی کم 

خیلی دستشویی میرم میام بیرون همش احساس سوزشو درد دارم و انگار دستشویی دارم

زدم تو نت زده ممکنه سرطان روده بزرگ باشه استرس گرفتم 

تو رو خدا اگه واقعا تجربه ای دارین بگین 

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

ممکنه شقاق باشه یا بواسیر خارش هم داری تو اب گرم بشین مسهل بخور 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه از شقاق یا بواسیرم باشه ..قرص سنا بخور بزار مدفوعت شل بشه اگه زخمی هست خوب بشه ..از پماد آنتی هموروئید هم میتونی استفاده کنی...سرطان روده تو سن زیر ۶۰ سال خیلی خیلی خیلی نادره نگران نباش

شقاق چیه

ترک یا زخم مقعد به خاطر خشکی یا یبوست بزن تو نت

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

جواب همه چی تو نت سرطان هست 

من هموروئید دارم 

اینجوری شدم تو ماه هفت حاملگی 

دیگه الکی نرو دسشویی و اصلا و ب هیچ عنوان زور نزن 

روغن زیتون و لواشک و انجیر خیس شده تو آب بخور 

صبح ها آب ولرم 

خوب نشدی هم میری دکتر جراح عمومی برات پماد. میده.. پماد آنتی هموروئید و آنتی فیشر اینا هم خوبه 

من از دردش گریه می کردم تو دسشویی 

الانم بعد یک ماه باز داره بر می گرده 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

عزیزم خوب زخم شده  چو ن بافشار بوده دیگه

یه کرم هست داروخانه داره برای سوزش مقعد .

اونو بزن خوب میشی 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
انجیر خشک بخور، میوه و سبزی و سالاد زیاد استفاده کن، چای نخور  سرطان چیه بابا، زیاد زور زدی خو ...

اتفاقا انجیر و لواشک اینام خوردم

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

این اراجیف تو نت نخون منم یبوست تو باردازیم داشتم همینجوربودم مسهل بخور چایی نبات بخور ابگوشت چرب بخور تا شکمت کامل کارکنه

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد