2777
2789

رمان فقط داستان های خیانت که (اینستا مثل هرشب یکی زنگمیزد لباس های ......) مینویسن داستان واقعی .... که هیچ چیز با عقل آدم جوردرنمیاد  

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو

ناطورِدشت(سالینجر)، طاعون و بیگانه(کامو)، جنایت و مکافات(داستایوفسکی)، آمریکا(کافکا)

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رمان خیلی خوندم ولی منظورتو از رمان زرد متوجه نشدم حالا یه چندتا میگم اگه خواستی بخون خیلی دوستشون داشتم شیرین بودن مثل کلئوپاترا یا کنیز ملکه مصر، رز سرخ فکرکنم، کو6 غرور، الانم دارم رقص مرگ رو میخونم، خیلی بودن یادم رفتن😀

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
من رمان خیلی خوندم ولی منظورتو از رمان زرد متوجه نشدم حالا یه چندتا میگم اگه خواستی بخون خیلی دوستشو ...

منظورم از زرد همینایه که واسه دختر دبیرستانیا مخاطبشونن بیشتر اگه کتاب از یه نویسنده معروف وبزرگ میخوام البته جدیدا بیشترشون پولی شدن خواستم ببینم شما سایتی میشناسین pdfرایگان این کتابهای معروفو داشته باشه درضمن مرسی بابت معرفی کتابها