2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید دلداری بدید بهم

61 بازدید | 9 پست

دوروز بود گردنم درد میکرد دیشب داشتم آروم برای خودم می‌مالیدم یهو یچیزی توده ای  اندازه یه نخود تو گردنم حس کردم اون دردی نداره 

ولی اطرافش درد میکنه

از دیشب خیلی نگرانم 

چون خالمم تو همین قسمت از گردنش نوده سرطانی داشت و دوسه سال درگیر بود و بعد فوت کرد 

الان تو این وضیعت دکتر هم نمیتونم برم 

خلاصه ک ترسیدم

کسی بوده اینجوری باشه بعد خودش رفع بشه

خدا نکنه بد به دلت راه نده بذار بعد کرونا برو دکتر چکاپ کن خودت رو انشالله که چیز مهمی نیست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مورد اینطوری داشتم خودش ناپدید شده فکر کنم چربی باشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ینی مال منم رفع میشه مال شما هم دردی نداشت؟ 

نه مال منم بدون درد بود عزیزم احتمال قریب به یقین چربیه و خود به خود رفع میشه

سلام من با همچین موردی برخورد داشتم.  توده کوچک غده مانند که بعضی وقت ها خودشو نشون میده و درد ...

خوب از چی میتونه باشه

آخه ما چون تو. خانواده سرطانی داشتیم نگران شدم خیلی

خوب از چی میتونه باشه آخه ما چون تو. خانواده سرطانی داشتیم نگران شدم خیلی

یک نوع توده یا غده سرطانیه که بدخیم نیس.

یعنی جوری نیس که بخواد پیشروی کنه و باعث چیزه خطر ناکی بشه البته تا معاینه نشه نمیشه نظر دقیق داد اما مطمعنم بدخیم نیس.

میشه با عمل اینجور غده هارو ورداشت و آب از آب هم تکون نمیخوره.

نگران نباشید.