2777
2789

سلام به روی ماهتون 

بچه های من الان نی نی سومم رو بادارم !

اولیش پسر ، دومی دختر

این یکی رو‌هنوز نمیدونم ؟! 

اما عکس سونوی ۱۰ هفته ۴ روز رو با عکس سونوی ۱۲ هفته ای پسرم و ۱۱ هفته ای دخترم مقایسه میکنم ! تقریبا شبیه دخترمه !!!! حالا این یعنی این که من دختر باردارم؟!؟

شماها که تجربه چند بارداری داشتید آیا جنسیت های مشابه عکس سونو هاشون هم مشابه بوده؟! 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حالاتت توجه کن سردخترچه حالتایی داشتی سرپسرچی بعد راحت میفهمی راستی میشه بپرسم چندسالته بچه سوم د ...

جالبه که میکس شده حالتام 😅

انشالله سالم وسلامت بیادبغلت واسم دعاکن من برای بارسوم میخوام بارداربشم

انشاالله به سلامتی و به زودی 

به حالاتت توجه کن سردخترچه حالتایی داشتی سرپسرچی بعد راحت میفهمی راستی میشه بپرسم چندسالته بچه سوم د ...

۳۶ سالمه عزیزم !!! اما اون دوتای دیگه تقریبا بزرگ شدن 

۳۶ سالمه عزیزم !!! اما اون دوتای دیگه تقریبا بزرگ شدن 

چه خوب منم سه بچه دوس داشتم ولی بارداری سختی دارم دیگه منصرف شدم..زایمان اول بعدسزارین خیلی خوب بودم ولی دومی بعدسزارین انگاردردطبیعی اومده باشه سراغم تادوهفته مرگوبه چشام میدیدم شیافم تاثیرزیادی نمیذاشت

ممنون الان 8ماهه اقدامم  درمان بیماریمه این ماهم دکترنبودبهم داروندادکارم شده فقط ازدردگریه کرد ...

انشاالله که به زودی مشکلاتت رفع بشه و یه بارداری خوب رو‌تجربه کنی عزیزم

چه خوب منم سه بچه دوس داشتم ولی بارداری سختی دارم دیگه منصرف شدم..زایمان اول بعدسزارین خیلی خوب بودم ...

من زایمانهام طبیعی بوده !!! دردش زیاد بود اما شیرینی نی نی بیشتره