2777
2789
عنوان

بارداری

192 بازدید | 44 پست

سلام

من وارد هفته ی ۷ام شدم

اما اصلااااا حالت تهوع ندارم

انگار ن انگار ک حامله ام و ویار و این داستانا

فقط زیر دلم گاهی خیلییی کم تیر میکشه و اگ زیاد سرپا وایسم کمردرد میگیرم

خیلیم زود زود گشنم میشه

توی تاپیکا خوندم نوشته بودن ویار نداری ینی بچه رشد نمیکنه؟؟ درسته؟

خواهشا بگین مردم از استرس

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤

یکی تهوع داره تا اخرش، یکی تهوع نداره اصلا!

شایدم دیرتر شروع بشه تهوعت ! همه مثل هم نیستن

نگرانیت بیجاست❤

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الزاما همه ویار ندارن، حال تهوع هم همه ندارن، ولی اگه قرار باشه داشته باشی دیگه کم کم شروع میشه، اینکه زود زود گرسنه میشی هم کاملا طبیعیه، به این حرفهای خاله زنکی توجه نکن، تو کار خویش به خدای خود بسپار ...

... و من به تو ایمان دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت هیچ استرسی وارد نکن من تو ماه 8 بارداری هستم از اولش یه ویار کوچولو هم نداشتم هیچ مشکلی نداشتم خدا رو شکر فقط اشتهام زیاد شد همین برو خدا رو شکر کن به حرف بقیه هم اهمیت نده

راستی رشد بچم هم خوب بوده خدا رو شکر

یکی تهوع داره تا اخرش، یکی تهوع نداره اصلا! شایدم دیرتر شروع بشه تهوعت ! همه مثل هم نیستن نگرانیت ...

وای خداروشکر

مرسی عزیزم

تا بعد تعطیلات باید صبر کنم ی دفعه سونوی قلبم برم

دیگ‌میمردم تا اون موقع

الزاما همه ویار ندارن، حال تهوع هم همه ندارن، ولی اگه قرار باشه داشته باشی دیگه کم کم شروع میشه، این ...

مرسی عزیزم

دلم قرص شد

شمام دعا کن واسم

من تنبلی تخمدان دارم بعد ۱۰ماه باردار شدم..

وای خداروشکر مرسی عزیزم تا بعد تعطیلات باید صبر کنم ی دفعه سونوی قلبم برم دیگ‌میمردم تا اون موقع

ایشالا بسلامتی ❤❤❤

ارامشتو سر چیزای الکی بهم نریز فقط همه چیزو بسپار دست خدا. خودش کاملا مراقب بچته❤

واسه منم دعا کن سه روز دیگه موعدمه🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
به خودت هیچ استرسی وارد نکن من تو ماه 8 بارداری هستم از اولش یه ویار کوچولو هم نداشتم هیچ مشکلی نداش ...

ممنونم عزیزم‌ خدا دختر خوشگلتو واست حفظ کنه

خداروشکر❤

اسم دختر هم من عاشق اسم هانا و پریماه ام‌

رها

هلیا 

سلین

نیاز

هم‌ قشنگن با توجه ب امضاتون

مرسی عزیزم دلم قرص شد شمام دعا کن واسم من تنبلی تخمدان دارم بعد ۱۰ماه باردار شدم..

خدا برات حفظش کنه و بسلامتی بغلش بگیری 🌷

منم مثل تو ام تهوع ندارم زود زود گرسنم میشه معده درد دارم و از همه غذا ها دلزدم ولی دیروز سونو گفت همه چی طبیعیه و قلب بچه شکل گرفته منم هفت هفته کامل شده ولی تو سونو زده ۶ هفته

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
ایشالا بسلامتی ❤❤❤ ارامشتو سر چیزای الکی بهم نریز فقط همه چیزو بسپار دست خدا. خودش کاملا مراقب بچته ...

توکل ب خودش❤

انشالله ک بارداری

صلوات واست میفرستم😘❤

توکل ب خودش❤ انشالله ک بارداری صلوات واست میفرستم😘❤

منم واست فرستادم گلم ممنونم🌸🌸🌸🌸

ممنونم عزیزم‌ خدا دختر خوشگلتو واست حفظ کنه خداروشکر❤ اسم دختر هم من عاشق اسم هانا و پریماه ام‌ ر ...

مرسی عزیز دلم اتفاقا هانا یکی از گزینه های خودمم هست گزینه های دیگه گیسو بهار یاس دلسا هاله

انتخاب خیلی سخته دنبال یه اسم دیگم