2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی ام😐: خـــــسته شــــــدم از دست...

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 30 پست
وای من فک میکردم این عر زدنه فقط برای من خیلی بذت بخشه😂😂  

نـــــــه واس منم بذت بخشه😂😂😂

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من از بس تو قرنطینه موندم دست و پا چلفتی شدم 

اونسری کوفته درست کردم  روی دستم روغن داغ ریخت وحشتناک سوخت

یه بارم دستم به زود پز خورد 

دیروز هم قوری چای چپه شد رو رونم 

امروزم خواستم  ناهار بزارم   واااای نگو موهای پریشونم آتیش گرفته با شعله گاز   اگه چند ثانیه دیرتر متوجه میشدم 😢😢😢😢ای خدااااا    دارم با گریه می نویسم 

اگه کرونا ی لعنتی منو نکشه     خودم حتماً یه بلایی دیگه سرم میارم 

تا بعد قرنطینه همه پوست بدنم  گل  گلی میشه 

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
منم خسته شدم..یک ماه و نیمه تو خونه ایم..تازه اخبار میگه هفته دیگه اوجشه.. والا همش پیک پیک میکنه😐 ...

اره 😂😂😂

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
بــــــاز خوبه شما تفاهم دارین ما هرچی بیشتر پیش میریم به این نتیجه میرسیم به درد هم نمیخوریم😂😂

ماهم همینطور🙋‍♀️😆

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
حالا من از بس تو قرنطینه موندم دست و پا چلفتی شدم  اونسری کوفته درست کردم  روی دستم روغن ...

لــــــــعنتی😂😂😂

بــــــاز خوبه شما تفاهم دارین ما هرچی بیشتر پیش میریم به این نتیجه میرسیم به درد هم نمیخوریم😂😂

همون منطور منم اینبود ک تفاهم نداریم دیگه بشوخی گفتم وای مطمنم اگه عید نبود و کورنا نبود من الان سرمیز دادگاه مشغول امضا کردن طلاق نامه بودم 🤒🤒

امروز ک هفتم عیده هرروز و ساعت و تایمش دارم بخودم لعنت میفرستم بااین انتخابم ینی چش دنیارو کور کردم بااین انتخابما😂😂😂😂

همون منطور منم اینبود ک تفاهم نداریم دیگه بشوخی گفتم وای مطمنم اگه عید نبود و کورنا نبود من الان سرم ...

😂😂😂😂