2777
2789
عنوان

چند دقیقه بخندیم

218 بازدید | 11 پست

این تنها عیدیه که میتونید  با آرامش تو خونه بخوابید و نگران هجوم لشکریان فامیل نباشید

قدرشو بدونید که سال دیگه نگید قربون پارسال!😁😂😂😂😂

شش هفت تا سنجد هستن که الان هفت ساله خونه ما اسیرن، سال به سال میان هواخوری دوباره میرن تو یخچال

هزینه برقشونو حساب کردم دونه‌ای پنج هزار تومن خرج کردیم براشون😐😂😂

به نظرم من آه نخودچی کشمش های ظرف آجیل دامنمون رو گرفته

از دل برود هر انکه عیدی ندهد😂😂😂😂

چند روز پیش داشتم یه مازاراتی میخریدم . . .

سر یک حرف خیلی کوچیک معامله بهم خورد😁😁

.

.

.

.

.

.

.

.

گفت پول بده ، منم نداشتم

مسخره ، سر پول معامله رو به هم زد والا مردم خیلی بی منطق شدنا  باورت میشه سر پووول معامله رو بهم زد😢

😂😂😂

مسواکتونو هر 3ماه یبار عوض میکنید؟😕

من که یه مسواکمو اینقدر استفاده کردم این اواخر دندونم اونو تمیز میکرد😂😂😂

بعد از شیش ماه دوندگی تو این بانک اون بانک برای گرفتن وام ازدواج بالاخره امروز با لگد از بانک بیرونم کردن

میگه اول باید ازدواج کنی بعد بیایی درخواست وام کنی😐😂

‏دیگه تو عید‌دیدنی‌ها به جای پارسال دوست امسال آشنا، باید بگیم پارسال سیل امسال کرونا2😂

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

یه سوال فنی:  

این کووید کجا یه غلط داشته، شده ۱۹ ؟؟؟؟

واقعا چرا؟؟؟؟

من اگه معلمش بودم، ۲۰ بهش می دادم.

می دونید چرا؟

چون:

۱. مشکل خانواده های فقیر، برای دفن و کفن و ختم را حل کرده، حتی پول قبر را از آنها نمی گیرند. پس بهترین زمان مردنه و درست در کف قیمت قرار دارد.

۲. مشکل آلودگی هوای شهرهای بزرگ را حل کرده.

۳. خرج و مخارج بی خودی شب عید را از دوش مردم برداشته.

۴. مردم را به یاد مرگ انداخته و اکثر مردم را نسبت به هم مهربان کرده.

۵. زنهایی که بیخود در بازار میگشتند و فقط قیمتها را نگاه میکردند و چیزی نمی خریدند، از بازار جمع کرده.

ده ها دلیل دیگه هم دارم که حوصله نوشتن ندارم.

با اینکه یه عده ای هم میمیرند که خدا رحمتشان کنه ولی از کشته های تصادفات رانندگی در ایام عید، خیلی کمتر است.

حالا چرا شده ۱۹ ، من نمی دونم.؟؟؟؟!!!!!!

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

✌✌✌✌✌✌✌✌✌بدک نبود

به هر حال گفتم تو این اوضاع کرونا یکم بخندیم🙂

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
ممنون عزیزم .. من اون مسواک رو دوس داشتم 😃😂

فدای تو❤

فقط مسواکه😂😂😂😂😄😄😄😄

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘
فقط مسواکه😂😂😂😂😄😄😄😄

😂😂

باید میشد صفر.. چون قاتله😑

بله 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .