2777
2789

هم بد ادم رو میگن هم از ادم اسکی میرن و تقلید میکنن چیه؟جالبه تو روم اینکارو میکنن و خیلی پررو تشریف دارن البته اینم بگم یکم مشنگ میزنه طرف 

ولی من کلا خیلی بدم میاد کسی ازم اسکی بره مثلا من چیزی بخرم اونم بخره یا هرچی .جالبه طرف پشت سرممم بد میگه   

توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسوووووود و تامام

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
حسوووووود و تامام

اره  اینجور ادما خیلی بدبختن از نظر من .کلا از حسادت متنفرم یکی خوب و قشنگ باشه میگم بد هم باشه میگم بده خداروشکرادم حسودی نیستم

خیلی چندشن اینجور ادما گرچه طرف یکم مشنگ میزنه بنظرم 

اولین حرکتش موقع خرید عروسی بود شاخ در آوردم ، از همون ساعتی که ما ستش رو برداشتیم برای خودش خرید ،تازه پدر شوهرم به خواهر شوهر کوچیکه هم می‌گفت تو هم بردار  🙄

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
اره  اینجور ادما خیلی بدبختن از نظر من .کلا از حسادت متنفرم یکی خوب و قشنگ باشه میگم بد هم باشه ...

خدا نکنه که چشمشون شور باشه 😂😂😂

چشم میزنن نابودت میکنن

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
اولین حرکتش موقع خرید عروسی بود شاخ در آوردم ، از همون ساعتی که ما ستش رو برداشتیم برای خودش خرید ،ت ...

اخه حالا تقلید کنن اسکی برن ادم از این ناراحت میشه طرف با پررویی بد ادم رو هم میگه 

خدا نکنه که چشمشون شور باشه 😂😂😂 چشم میزنن نابودت میکنن

انشالله خودشون نابود بشن فدا .  چش زدنشون ب خودشون برگرده

خدا نکنه که چشمشون شور باشه 😂😂😂 چشم میزنن نابودت میکنن

بعد جالبه یوقتا واقعا شیرین عقل میزنه با اینکه ب خودش میرسه و بد نیست در کل 

اینا هم همینطورن پشت سر بد میگن ،جلوت تعریفت رو میکنن به شدت هم حسودن حتی پدر شوهرم ، چشماشم افتضاح شوره به حدی که خودش اعتراف می‌کنه 😣

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»