2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

178 بازدید | 17 پست

میخوام بدونم همسرتون از سرکار که برمیگرده چکارمیکنین بخاطرکرونامیگم لباساشوعوض میکنه یانه ؟شوهرم بعدیه هفته زفته سرکار میترسم کرونابیاره 

فقط خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا که خونسرد باش و مثبت فکر کن، دوما بهداشت فردی مهمترین از اول به همسرت بگو دستاشو مرتب بشوره و به چشم دهان و بینی دست نزنه، از سرکار هم که اومد مستقیم بفرستش حمام 

کاربری دسته منو خواهرمه

وقتی میان مستقیم حمام

لباسا کنار شوفاژ یا بخاری و شستن لباسا

همین

ماسک و دستکش.

موبایل و سوییچ و کلید و عینک و کیف پول ضدعفونی.کفش هم بیرونه چون منبع آلودگیه و روش با فاصله ضدعفونی میپاشم.

شوهرتان ازبیرون که میادغیرازشستن دست چکارمیکنن 

من چیزایی ک گفتمو بابامو دامادم انجام میدن ولی شوهزم فقط ماسک و دستکش عینک و کیف پولو و موبایل و سویبچ و  ک خودم ضدعفونی میکنم همین‌.دستاشم نمیشوره محلول و میبرن پیشش ضدعفونی کنه😑یروز در میون میره حموم.هرروز مگ اینک میرف باشگاه.کلا رعایت نمیکنه منم قلبم میگیره بس دعوا میافتم.دیوانه شدم دیگ.

شوهرتان ازبیرون که میادغیرازشستن دست چکارمیکنن 

جلو در دمپایی مخصوص کرونا رو میپوشه 😁لباساشو هم میگم میندازه ماشین لباسشویی خودش.بعد میره دوش میگیره.دمپایی هارو هم میشوره تو حموم .به هیچ جا دست نمیزنه قبل دوش گرفتن.در خونه و حموم رو هم خودم باز میکنم که دست نزنه خودش..عینکشو گوشیشو سوئیچشو کارت بانکیشو خودم با الکل ضدعفونی میکنم و دستامو میشورم.

خلاصه که گرفتار شدیم خواهر!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
جلو در دمپایی مخصوص کرونا رو میپوشه 😁لباساشو هم میگم میندازه ماشین لباسشویی خودش.بعد میره دوش میگیر ...

خوش ب حالت شوهرت گوش به حرفته شوهرمن چن شب پیش رفته حموم زیاد حموم نمیره خیلی رعایت نمیکنه ولی نسبت به قبل بهتره

فقط خدا