2777
2789
عنوان

زن ایده آل از نظر همسرم

4501 بازدید | 52 پست

سلام الان داشتم یه تاپیک میخوندم که نوشته بود فکر چک کردن همسرتون نباشید تو کاراش فضولی نکنید و....

به جای این کارا دنبال این باشید که زنی ایده باشید

میخواستم برم کاغذ و خودکار بردارم اونجا ویژگی هایی که از نظر خودم و همسرم یه خانم ایده آل داره رو بنویسم اما گفتم نظرمو با شما به اشتراک بذارم

من پست بعدی میگم زن ایده آل از نظر همسرم چیه

شما ام زنای ایده الی که دیدید رو مثال بزنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ایدآل همسر من زن قرتیه/:😂😂😂😂

ولی کلا زن ایدآل ینی زوج ایدآل نگیم زن بهتره چون ابزار نیستیم❤زوج ایدآل چ مرد چ زن اونیکه باعث ارامش طرفش بشه بنظر من این اصلی ترین فاکتوره

چهره انجلینا جولی هیکل جنیفر اخلاق خانم فاطمه زهرا

حالا خودشون هیکل احمدی نژاد چهره رجب اخلاق اصغر قاتل

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

از نظر شوهر من زن ایده ال زنیه ک:غر غرو نباشه زبون دراز نباشه شوخ طبع باشه بتونه بخندونش هر روز غذا بپزه خونش برق بزنه ب خودش برسه تمیز و خوش تیپ باشه چاق نباشه رابطه جنسی با کیفیتیم باهاش داشته باشه..... 

یه خانم ایده آل از نظر همسرم

خانمی که به پوست و موهاش میرسه (جوشای صورتشو نمیکنه)

خوش پوش و مرتبه

ورزش میکنه

خاله زنک نیست یعنی حرف بقیه براش اهمیت نداره

مسلط به زبان انگلیسی 

خونش همیشه مرتبه

تو سینکش ظرفا تلنبار نمیشن 

برای همسرش بهترین لباس ها و ارایش ها رو داره

در کل منظمه

کتاب میخونه

غذای خوشمزه میپزه

بلند صحبت نمیکنه داد نمیزنه توهین نمیکنه

از نظر شوهر من زن ایده ال زنیه ک:غر غرو نباشه زبون دراز نباشه شوخ طبع باشه بتونه بخندونش هر روز غذا ...

چه خووببب 😍😍😂😂😂من همه اینارو دارم 

منتها شوهر پولدار میخوام قول میدم ازادش بذارم غر  نزنم 😜

حالا الان تو این ساعت صبح حتما باید این نکات رو بگی الان از شوهرتم بپرسی میگه ایده ال من الان پتو و ...

خیلی از همسرم ناراحتم نتونستم بخوابم

من پروژه دارم و باید انجام بدم حالا امشب دخترمو ساعت یک خوابوندم که مثلا وقت کردم پروژمو انجام بدم که برادرشوهرم طبقه پایینمونه زنگ زد و دخترمو همسرم بیدار شدن بعدم برادرشوهرم و زنش اوندن تا سه چهار خونمون بودن

همسرمم بهم گفت این تعطیلاتم تموم میشه اما تو پروژتو شروع نمیکنی بس که بی عرضه ای

از اینکه بخاطر خودم عرضه ندارم نه بگم خیلی ناراحتم داشتم یه تاپیک میخوندم که رسیدم به ویژگی های زن ایده ال خواستم بنویسم ببینم چیا دارم چیا ندارم

گل بی خار کجاست بی عیب فقط خداست هر چقدرم سعی کنیم ایده آل باشیم یه روز یه جا کم میاریم و مجبوریم خودمون باشیم هر کسی بالاخره یه کم و کاستی داره زن و مرد مکمل همدیگه ان باید با بد و خوب هم کنار بیان همو خوب درک کنن به قول معروف دو تا من نباشن گاهی هر کدوم نیم من بشن 

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!