2777
2789
عنوان

لطفا برای شپش مو راهنماییم کنید

163 بازدید | 36 پست

موهای دخترم ۶ماهه که تخم شپش داشت رشک میگن بهش همه شامپوهارو و سرکه رو امتحان کردم مقطعی خوب میشه دوباره برمیگرده امروز یه شپش بالغ روی سرش دیدم واقعا نمیدونم چیکارکنم سس مایونز گذاشتم و نزدیک ۴ساعت تمام رشکها رو دراوردم از سرش درمان قطعیش و کسی میدونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو استخودوس کاپوس استفاده کردی؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

اره ی چیزی هس میگن خیلی خوبه دو قاشق اسپندو با دولیوان اب بجوشون صافش کن بریز روسرش نایلون ببند چند ساعت کاملا خوب میشه حتی اگه تخم باشه ریشه کن میشه

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

باید موهاش عین پسرا کووتاه کووتاه کنی عزیزم

بعد ببریش پزشک یه شانپو ومحلول مخصوص میده بهت که به سرش بزنی گلم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

حتما يه نفر كسي از اطرافيان تون داره كه بچه ميگيره 

و من براي پسرم شامپو خارجي سبامد ميزنم خيلي هم عاليه 

ولي فكر نكنم به شامپو ربطي داشته باشه 

💕 يارب نظر تو بر نگردد💕
باید تموم رشک ها رو دربیاری با شامپو لطیفه حسابی لیز کنه با شونه دنده ریز زیر دوش حسابی ابکشی کنی

همه رشکهارودراوردم کاملا ولی نمیدونم دوباره از کجا میاد پس شامپو نزنم فقط نرم کننده ؟