2777
2789
عنوان

زبان المانی

139 بازدید | 32 پست

خانوما من قصد دارم المانی یاد بگیرم ، به نظرم فوق العاده

شیرین و دوست داشتنیِ ، شما تجربه ای از یادگیری این زبان دارید؟

برای در اوج بودن باید رویای پرواز داشت...

من ۳ بار رفتم زبان و شر ع کردم تا تهش در حد هلو های بلدم کلا😑

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از دانشگاه می خوندم، اما بعدش دیگه نه، چون قاطی می کردم با رشته ام، زبان شیرینی هست ولی خیلی خیلی تمرین می خواد

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
زبان نسبتن دشواریه بخاطر تفکیک های جنسیش مذکر مونث و خنثی بشخصه بیشتر از انگلیسی دوسش داشتم

منم از انگلیسی اصل‍ا خوشم نمیاد

شما المانی بلدین🧡؟ من هَنوز بلد نیستم میخوام شروع کنم گلم😂

بله

بنظرم اگه عجله نداری کلاس خصوصی نرو 

کلاسای گروهی تمرین و تورار بیشتر و هر فردی توی کلاس کلی چیز میتونه بهت یاد بده

کتابای خوب زیادی هست ولی برلین پلاتز و اِن اِش تی یو د رو بیشدر دوس دارم

منشن ن جالب نیست زیاد

اموزشگاهایی ک میرید بپرسید چ کتابی و تدریس میکنن

عشق در هوا جاریست عمیق تر نفس بکشید!🍃🌼ولی ن تواین هوای آلوده😐😑
بله بنظرم اگه عجله نداری کلاس خصوصی نرو  کلاسای گروهی تمرین و تورار بیشتر و هر فردی توی ...

خوش به حالتون من عاشق این زبانم⁦❤️⁩خیلی انگیزه دارم برای یادگیریش ، شما ساکن آلمانین؟