2777
2789

من پسرم رو توی هفته ۲۴ به خاطر فیبروم و پاره شدن کیسه آب از دست دادم😢😢😢😔😔😔

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فیبروم داشتم تو شش هفته سقط کردم که دکتر گفت ربطی به فیبروم نداشته و فلبش تشکیل نشدههشت ماه بعد دوباره باردار شدم این دفعه حسابی به خودم رسیدم عملا دیت به سیاه و سفید نزدم در حدی که زخم بستر گرفتم خداروشکر بارداری خوبی داشتم و دختذم الان دو سال و نیمه ست.پنج تا فیبروم داشتم هم ساب سروز و هم موکوزال و هم خارجی ولی اندومترو جابجا نکرده بودن

من فیبروم داشتم تو شش هفته سقط کردم که دکتر گفت ربطی به فیبروم نداشته و فلبش تشکیل نشدههشت ماه بعد د ...

من ۹ نا فیبروم داشتم که سایزشون از ۳ تا ۱۱ سانت بزرگ شده بود اما نوع موکوزال فقط یکی داشتم بعدم توی سونو برام زده بود با فاصله از جفت. نمیدونم به خاطر فیبروم بوده یا نه. خب پس مال شما به خاطر فیبروم نبوده که اولی سقط شده

من فیبروم داشتم تو شش هفته سقط کردم که دکتر گفت ربطی به فیبروم نداشته و فلبش تشکیل نشدههشت ماه بعد د ...

خدا رو شکر که بچه تون صحیح و سالم مونده🙏🙏

سلام. چیزی که خوندم داغ منو دوباره تازه کرد. منم شرایط خیلی شبیه تو رو از سر گذروندم. بهت درخواست دوستی میدم. اگه خواستی با هم حرف بزنیم تو واتس اپ. انشالله  از لحاظ روحی از من قوی‌تر باشی.  منم  25 هفته بودم. 

سلام. چیزی که خوندم داغ منو دوباره تازه کرد. منم شرایط خیلی شبیه تو رو از سر گذروندم. بهت درخواست دو ...

سلام

من تو هفته 24 بخاطر پارگی کیسه آب زایمان زودرس کردم.لطفا بگو تو بارداری بعدی چه کارایی انجام دادی

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
سلام من تو هفته 24 بخاطر پارگی کیسه آب زایمان زودرس کردم.لطفا بگو تو بارداری بعدی چه کارایی انجام د ...

سلام. عزیزم من بابت شرایطم و اینکه نمیخواستم با وجود فیبروم ریسک کنم تن به عمل فیبروم دادم. فیبروم من خارجی بود ی تعداد دکتر به من گفتن ی بار دیگه باردار شو ببین چی میشه چون بلاخره رحم دست‌نخورده احتمال هزار جور عیب و چسبندگیه. ی تعداد هم با توجه به سنم گفتن عمل کن. دیگه من عمل کردم. دکتر به من گفت بعد شش ماه اقدام کن. که هنوز من اقدام نکردم. نمیدونم آیا اقدام کنم باردار میشم یا خیر. خدا اعلمه

سلام. عزیزم من بابت شرایطم و اینکه نمیخواستم با وجود فیبروم ریسک کنم تن به عمل فیبروم دادم. فیبروم م ...

ایشالله به همین زودیا باردار بشی مینو جون و بالاخره نتیجه این همه سختی رو با بغل کردن نی نی نازت سال دیگه فراموش کنی

سلام من تو هفته 24 بخاطر پارگی کیسه آب زایمان زودرس کردم.لطفا بگو تو بارداری بعدی چه کارایی انجام د ...

به خاطر فیبروم بود یا یه چی دیگه؟

دکترم میگه احتمالا عفونت داشتی گفت ربطی به فیبرومم نداشته

خیلی متاسف شدم راز جون، اما عفونت باید انقد شدید باشه که باعث پارگی کیسه اب بشه، همون فیبروم علتش بوده، منم بعد از بین رفتن بچه کلی دکتر رفتم همه شون میگفتن باعثش فیبروم بوده، الان عمل کردی؟

خیلی متاسف شدم راز جون، اما عفونت باید انقد شدید باشه که باعث پارگی کیسه اب بشه، همون فیبروم علتش بو ...

نه عمل نکردم.جایی که فیبروم هست هم خیلی مهمه.مال من داخل حفره رحم نبود .

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.