soodeee مدیر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 1397 عنوان از بارداری خستم همدردا بیاین😵 | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست خستم همش تو دسشوییم...شکمم بزرگ شده درد میکنه..معدم درد میکنه...سینم شیر میاد...ینی این قد بی خود شدم که کار نمیتونم بکنم..هنوز تهوع دارم...کمر درد میگیرم یذره میشینم...یبوست ...که دیگه نگم براتون...😭 تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤ 1399/01/06 | 23:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسووووووو_کمند عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 1773 من آرزومه جای تو باشم😞همین که بدونی یه کوچولو تو وجودته😭۴روز دیگه موعدمه برای منم دعا کن عزیزم😞این ماه کلی دارو مصرف کردم جانِ مادر خوش اومدی به زندگیمون❤👣میشه واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟
soodeee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 1397 عزیزم هنوز ک خیلی مونده من الان استرس زایمان، کرونا، وزن گرفتن بچه دارم مدام دستشویی، درد کمر، خوا ... اره ولی خیلی درگیرم کرده خدا قوت واقعا ان شاءالله که چیزی نیست❤ تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
soodeee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 1397 من آرزومه جای تو باشم😞همین که بدونی یه کوچولو تو وجودته😭۴روز دیگه موعدمه برای منم دعا کن عزیزم😞ای ... ان شاءالله که دامنت سبز بشه عزیزم❤ تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
delaramfatahiyd عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 1157 انتظار داشتم خسته ای بالای 30 هفته باشی بابا الان وسط راهی اتفاقا من حاملگی رو دوست دارم خیلی ... حس میکنید به تهشش برسید خسته میشه من ۱۷زایمان دارم واقعا دیگه بریدم خسته شدم