2777
2789

سلام خانمای باتجربه وباردارا که زایمانشون نزدیکه واززایمان طبیعی ترس دارن بیاین بهم روحیه بدیم بذارازتجربیات هم استفاده کنین

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ی سه بار زایمان طبیعی دارم، از ترس سزارین طبیعی رو انتخاب کردم و واقعا از ته دلم راضیم و خدارو شکر میکنم، هر سه تا زایمانم یکی عالی‌تر از دیگری بود بدون کوچکترین اذیت یا عوارض خداروشکر، البته این بی تاثیر نیست ک من بیمارستان خصوصی بودم و اتاق زایمان vip همسرم پیشم بود و همه ی زایمانامو از صفر تا صد خود دکترم انجام می‌داد و ماما فقط کنار دستش بود

💗💗💗

سلام مامانای خوشکل..من یه دختر دارم...خرما زیاد بخورین اگه فشار ندارین....پیاده روی ماه اخر زیاد بکنین...چند روز به زایمان مونده زعفران دم کرده بخورین...وقتی دردتون شروع شد 10گرم پوست خیار خشک شده بخورین..سوره انشاق زیاد بخورین...موفق باشید

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
من تجربه ی سه بار زایمان طبیعی دارم، از ترس سزارین طبیعی رو انتخاب کردم و واقعا از ته دلم راضیم و خد ...

اپیدوال میشدی؟؟؟

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
نه هیچ روش بی دردی استفاده نکردم

پس چطور درد نداشتی؟؟

پس چطور درد نداشتی؟؟

ببین من اصلا دکترم ب این اعتقاد نداره ک صبر کنیم تا آخر بارداری تا درد بگیره بری بیمارستان، خودش حدود هفته 36 یه معاینه ی تحریکی تو مطب انجام می‌داد و روزشو مثل سزارین خودم انتخاب میکردم البته اولیم یه روز زودتر از تاریخ انتخابی ب دنیا اومد، دومی همون روز و سومی آخر ی بدون معاینه 36 هفته ب دنیا اومد، سر هرسه بدون کوچکترین دردی شک کردم و رفتم بیمارستان و دهانه رحم 5 سانت باز بود و با سرعت زایمانم پیش می‌رفت  مدلم اینجوریه، دکترم میگفت خیلی خوش زایی

💗💗💗
ببین من اصلا دکترم ب این اعتقاد نداره ک صبر کنیم تا آخر بارداری تا درد بگیره بری بیمارستان، خودش حدو ...

خدا حفظشون کنه😍😍

من تجربه ی سه بار زایمان طبیعی دارم، از ترس سزارین طبیعی رو انتخاب کردم و واقعا از ته دلم راضیم و خد ...

بخیه هم خوردی تاحالا؟

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
بخیه هم خوردی تاحالا؟

بله هر سه بار، زایمان اول ک بخیه خوردم، سر دومی ب دکترم گفتم دیگه بخیه نمی‌خورم گفت نه اگه ده بارم زایمان کنی من برش و بخیه میزنم، چون هم فرم اون قسمت عوض نمیشه و ببخشید ناجور و شل و گشاد نمیشه و هم بعد ها افتادگی رحم و مثانه و هزارتا چیز دیگه نمیگیری و واقعا هم همینطوری بود، الان اصلا نه جاش مشخصه و نه مشکلی دارم، حتی از قبل از بارداری هم بهترم

💗💗💗