2777
2789

پیتزا تابه ای

مواد لازم برای خمیر پیتزا

آرد ۱/۵ پیمانه

ماست ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ یک عدد

بکینگ پودر یک قاشق چای خوری

نمک یک قاشق چایخوری

روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

همه ی مواد رو باهم قاطی کنید تا خمیر یک دست بشه 

این خمیر چسبندس یه کمی دستاتونو خیس کنید و ورز بدید

بعدش کف تابه رو چرب کنید و خمیرو پهن کنید 

روش سس بریزید بعدش پنیر پیتزا و مواد دلخواهتون

( من سوسیس ، قارچ،ذرت،فلفل دلمه ریختم) روش دوباره پنیر پیتزا و آویشن بپاشید ودر تابه رو بزارید و روی شعله ی ملایم قرار بدید بعد از یک ربع در تابه رو بردارید تا پنیر آب بشه 

حالا دوستانی که فر دارید میتونید تو فر درست کنید 

دوستانی که ماکروفر دارن هم میتونن تو ماکروفر درست کنن 

من خودم تو ماکروفر درست کردم آخرشم گریل زدم تا روش طلایی بشه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

اینکه همه بلدن عزیزم فکرکردم پیزای جدید میخوای بگی بازم ممنون 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون مخمر میشه

بله

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
اینکه همه بلدن عزیزم فکرکردم پیزای جدید میخوای بگی بازم ممنون 

آخه اکثر پیتزاها خمیر جادویی میخان 

ولی این معمولا وسیله هاش تو همه خونه ها هست

آخه اکثر پیتزاها خمیر جادویی میخان  ولی این معمولا وسیله هاش تو همه خونه ها هست

اره اینم حرفیه⁦❤️⁩⁦❤️⁩

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

استارتر جان، دستت درد نکنه، 5صلوات فرستادم برا ی حاجت روایی شما 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

دقیقا همینو همیشه درست میکنم تو تابه و تو توستر گریل میکنم شما کلا چند دقیقه تو مایکرو میذاری گلم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
منم دیشب درست کردم پیتزا

نوش جانتون عزیزم

دقیقا همینو همیشه درست میکنم تو تابه و تو توستر گریل میکنم شما کلا چند دقیقه تو مایکرو میذاری گلم

من ۲۰ دقیقه رو دمای ۱۸۰ درجه میزارم عزیزم

( رو حالت کانوکشن)