2777
2789
عنوان

بیاید یه پیتزای خوشمزه بهتون یاد بدم 🍕🍕🍕🍕

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 104 پست
آخه اکثر پیتزاها خمیر جادویی میخان  ولی این معمولا وسیله هاش تو همه خونه ها هست

من بار آخر که پیتزا پختم مواد رو ریختم روی نون سنگک و گذاشتم تو تابه دوطرفه😃

عااااالی شد خصوصا نون برشته شدش😋

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم پیتزا سنگکی درست میکنم تو مایکروفر

خیلی راحت و خوبه.

هر وقت ماکارونی میپزی میشه یه تیکه پیتزا هم درست کنی😀

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
درسته همون مدل کیکت واسه اینکه روش طلایی بشه یه چند دقیقه بالا رو روشن کن

اینم‌پیتزای من که استادم شما بودی 

فقط میتونم بگم عالیییییی شد خیلی بزرگواری خودم باورم‌نمیشه چون هم خودش بی نظیر شد هم مزه اش😃

خواستن توانستن است.....
اینم‌پیتزای من که استادم شما بودی  فقط میتونم بگم عالیییییی شد خیلی بزرگواری خودم باورم‌نمیشه ...

ای جانمممم

نوش جونتون عزیزدلم😘😘

خیلی خوشحال شدم که خوب شده پیتزات 

از دیروز هم تو فکرت بودم میگفتم خدا کنه پیتزاش خوب بشه

😁😁😁

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
ممنون از شما یعنی برای اولین بار عالیییی شد😃

خداروشکر 😘

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
خمیر پیتزا شما خودت درست کردی

من خمیر نون تافتون میگیرم ورزمیدم کمی ارد وروغن وزیره یا رازیانه میریزم چندبارمحکم به کاسه میزنم20دقیقه جای گرم و  پارچه میندازم بعد 20دقیقه توماکروفر سردکه شد طرفی که پخته سس ومواد ودوباره20دقیقه ماکروفر عالی میشه خمیرش اینقدر خوب ونرم وخوشمزه میشه

یکدونه خمیر 2تا خمیرپیتزا میشه

خیلیم راحتته

واقعا توماهیتابه  هم خوب میشه؟

بله

من چند بار درست کردم

عزیزم ی سوال دارم دوباره  عزیزم میشه بجای ضرف مواد رو رو زرورق بریزم بعد بزلرم داخل فر اخه ضرف ...

سلام عزیزم

نمیدونم راستش تابحال اینکارو نکردم