2821
2789
خورشتی آبش بیشتره و با نان های لواش و تافتون خورده میشه.البته شاید توی شهرستان با نان های دیگه ای هم ...

لوبیا رو پاک میکنیم.و میخیسانیم.میشه دوازده تا بیست و چهار ساعت لوبیا رو خیساند.البته در این مدت چندبار آبش رو عوض میکنیم تا نفخش گرفته بشه.بعد از اون لوبیا رو در قابلمه یا زودپز میپزیم.البته در قابلمه پخته میشه چون از قبل به خوبی خیسانده شده.

بعد از اون هم میتونید بلا فاصله لوبیا رو به خوراک تبدیل کنید و هم میتونید بسته بندی کنید و بزارید داخل فریزر و هر زمان دوس داشتید خوراک را آماده کنید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لوبیا ساندویچی چطوریه؟

و اما طرز تهیه خوراک لوبیا.

ابتدا به میزان لازم پیاز رو به صورت خلال یا نگینی خرد میکنید(من خودم خلال میکنم) سپس پیاز رو در روغن تفت میدید و سرخ میکنید ،وقتی پیاز طلایی شد رب گوجه را بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.اینطوری هم بوی رب گرفته میشه و هم در آخر خوراکمون خوش رنگ تر میشه.

بعد از اینکه رب را به خوبی تفت دادیم لوبیا رو اضافه میکنیم.(ما وقتی لوبیا رو بسته بندی میکنیم از آبش که لعابدارِ هم داخل بسته میزاریم) اگر میزان آب کم بود میتونید آب جوشیده بهش اضافه کنید.وقتی که جا افتاد ادویه رو بهش اضافه میکنیم. و دو سه دقیقه بعد خاموشش میکنیم و خوراک آماده است.

لوبیا ساندویچی چطوریه؟

نکات.

در خوراک ساده ی ساندویچی میتونید از فلفل سبز تند یا فلف دلمه هم استفاده کنید.

میزان پیاز بستگی به ذائقه شما داره میشه کم باشه و میشه زیاد باشه.

اگر ادویه هاتون به صورت بذر و تخمِ اونا رو قبل از افزودن لوبیا با رب تفت بدید تا عطرش در بیاد.

اگر ادویه هاتون آسیاب شده اس قبل از خاموش کردن خوراک اونارو اضافه کنید در غیر اینصورت یا باید میزان بیشتری استفاده کنید و یا اینکه در هنگام تبخیر آب اضافی و جا افتادن عطرشون کاهش پیدا میکنه.نمک رو بعد از لوبیا اضافه کنید و بچشید.اگر کافی نبود عجله نکنید،چون وقتی آب لوبیا تبخیر میشه و جا میوفته نمکش خودشو نشون میده بعد اگر دیدید کمه اضافه کنید.فلفل رو اگه زود تر بریزید و اسیاب شده باشه بدلیل همون تبخیر تندیش کم میشه.

و در آخر اینکه من در آبادان زندگی میکنم و ادویه جات مخصوص و سفارشی خودمون رو داریم.

اما ساده ترین چاشنی ها برای لوبیا ، نمک فلفل سیاه فلفل قرمز و زرد چوبه است.من یه ادویه مخصوص استفاده میکنم که اسمش (هرکی خورد برد)است.و یه ادویه مخلوط هم داریم که از اونم استفاده میکنم.

بعدشم با نان باگت و گوجه و خیارشور و... میتونید سِرو کنید.

برای خورشتی این مراحل رو میرید ولی آب بیشتری اضافه میکنید که وقتی آبش مش شد میزان آبش بیشتر باشه.

موفق باشید.

یاعلی

😁نوش گلم.احتمالا منم مجبور شم بزارمش برا فردا

فدات

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز