2777
2789

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی هست این آدمـ ¿¡ 

من آمار رو اصلا نمیتونم چونـ خودم توی دوران بهبـودم باعث میشـ ه استرس بگیرم

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
کی هست این آدمـ ¿¡  من آمار رو اصلا نمیتونم چونـ خودم توی دوران بهبـودم باعث میشـ ه استرس بگیر ...

ببخش عزیزم❤

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟
ببخش عزیزم❤

نخونـدم 😀 تلویزیون هم تا میخواد آمار بده من یه شیرجـ ه قهرمانانه میزنم روی کنترل میزنم جای دیگه 😁 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
اینا اثرات دید و بازدید عید و مسافرته که الان داره خودشو نشون میده

حالم داره بهم میخوره بخدا.خسته شدیم خدا😭😭😭

نخونـدم 😀 تلویزیون هم تا میخواد آمار بده من یه شیرجـ ه قهرمانانه میزنم روی کنترل میزنم جای دیگه 😁& ...

منم فکر کنم باید همین کارو کنم استرس میگیرم شدید

نه باور کنید اینا هنوز اثرات مسافرت هم نیست، اینا تازه اثرات خرید عید هست، اونا که ریسه میشدن تو خیابون و ویروس مرگ برای خانواده و اطرافیان میبردن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نه باور کنید اینا هنوز اثرات مسافرت هم نیست، اینا تازه اثرات خرید عید هست، اونا که ریسه میشدن تو خیا ...

هی خدا

فردا تولدمه امید داشتم تموم شه😭😭😭