2777
2789
عنوان

ماماناي آبان ٩٩ بيايد دور هم باشيد

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 76 پست
منم ۲۶ اسفند آز بتا دادم ۹۰۰۰ شد دیگه سونو نرفتم

بسلامتي عزيزم 

صبر كردي تا ٨ هفته بعد بري واسه قلب؟ 

من چون دكتر اورژانس برام نوشت رفتم سونو كه خارج رحمي اينا نباشه كه يهو قلبشم تشكيل شده بود و دكتر سونو گفت مراجعه بعدي ١٢ هفته غربالگري اول 

شما لك داري؟

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتي عزيزم  صبر كردي تا ٨ هفته بعد بري واسه قلب؟  من چون دكتر اورژانس برام نوشت رفتم ...

ممنون عزیزم آره دوبار لک صورتی دیدم دیشبم خونریزی خفیف

خدایا شکرت بخاطر فندق کوچولویی که بهم عیدی دادی برای سلامتیش صلوات بفرستید
عیزیم براتو خوشحال شدم ولی برا خودم بشدت ناراحتم خوشحال نیستم ناشکری میکنم دوس دارم سقط کنم هم موقعی ...

عزيزم بسپار بخدا ايشالله خودش راه درستو بندازه جلو پات 

همسرت هم واضي نيست؟ 

ممنون عزیزم آره دوبار لک صورتی دیدم دیشبم خونریزی خفیف

لك منو نگران كرده مخصوصا كه بارداريم هم معجزه بوده واقعا ميترسم 

شما كاري نكردي؟ 

من شياف گذاشتم ديشب

لك منو نگران كرده مخصوصا كه بارداريم هم معجزه بوده واقعا ميترسم  شما كاري نكردي؟  من شيا ...

منم دیشب شیاف پروژسترون ۴۰۰ گذاشتم

خدایا شکرت بخاطر فندق کوچولویی که بهم عیدی دادی برای سلامتیش صلوات بفرستید
از كجا فهميدي عزيزم؟ كي اين اتفاق افتاد؟ علايمات چي بود؟بعد از تشكيل قلب يا قبلش؟  ببخشيد اذيت ...

هیچ علائمی نداشت قلبشم تشکیل نشده بود 

یعتی رفتم سونو برای قلب و سن حامگی گفتن چیزی دیده نمیشه 

رفتم سونو واژینال کفتن تو چهار هفته مونده 

هیچ علائمی نداشت قلبشم تشکیل نشده بود  یعتی رفتم سونو برای قلب و سن حامگی گفتن چیزی دیده نمیشه ...

دوست منم همين اتفاق براش افتاد و خودش سقط شد 

الان خداروشكر مجدد بارداره

من خودمم الان تو ترسم شش هفته و يك روز سونو رفتم دكتر سونو گفت همه چي عالي قلب تشكيل شده اينم ضربانش برو ١٢ هفته بيا واسه غربالگري 

بعد من ٢ روز بعد سونو يعني ٦ هفته و سه روز لك قهوه اي ديدم و ٢ روزه خوب شد ( دوتا شياف پروژسترون استفاده كردم) 

ولي حالت تهوع خيلي بعدي داشتم براي ٢-٣ روز  كه يهو نصف شد اين چند روز و اصلا مثل قبل نيستم 

الانم ٦ هفته و ٦ روزمه 

نميدونم چيكار كنم ديگه هم دكتر نرفتم