2777
2789

باسلام من وهمسرم هردو هم سن هستیم فقط ایشون 6ماه ازمن بزرگتره هردو 25 ساله ایم‌‌.

پنج ساله ازدواج کردیم.اول که خواستگاری اومدن یسری شرایط خوندن برام که ازنظرمن ایده آل وباخدا بود اما بعد ازعقد دقیقا برعکسش شد محرم ونامحرم رعایت نمیکردن تو همه مجلس هاشون زن وشوهر میرقصیدن که توخانواده وفامیل من اینجور نیستیم وهمه چی به جاش هست توطرف ما من واقعا شوکه شدم چیزی که اذیتم میکرد زن دایی هاش بودن مابین 30 تا40 سال بودن خیلی باشوهرم گرم میگرفتن مثلا شوهرم باهاشون شوخی فیزیکی میکرد واونا میومدن بهم نشون میدادن میگفتن ببین شوهرت چه کرده دستمو بامشتش.منم واقعا اذیت میشدم.از اینجا بود که شک وحساسیت های من شروع شد مادرشوهرمم ناراحت میشد وقتی اعتراض میکردم بهم میگفت تو املی وهیچی حالیت نیست شوهرتو که نخوردن تموم کنن منم واقعا ناراحت میشدم.سرجهازمم کلی اذیتم کردن فقط ایراد میگرفتن شوهرم دهن بین بود هرکی هرچی پشت سرم میگفت باورمیکرد ومیرفت سمت اونا تونامزدی واسطه شدن برا آشتی بعد ازدواج بهتر که نشد هیچ بدترم شد😔کتک هم میزد آخرش تهمت ناموسی زدن وبا نامردی ودروغ  باعث شدن من راهی بجز جدایی به ذهنم نرسه خیلی تلاش کردم براش اما اون تلاشی برای نگه داشتنم نکرد حالم خیلی بده دلم شکسته وافسرده شدم بچه هم ندارم خداروشکر بااینکه به خدا اصرارمیکردم الان میبینم به صلاحم نبوده یجورایی فک میکنم نجات پیداکردم اما راه جدایی هم سختی های خودشو داره

.بنظرتون راه درستی رو انتخاب کردم؟؟؟ تنها آرامشم ارتباط با خدا وقرآنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فقط خودت تو شرایطش بودی

ما کامل نمی دونیم

فقط همه عواقب و جوانب رو بسنج

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

اره عزیزم تو صبر کردی و اون اقا کوتاه نیومد و بدتر کرد. فک کن چقدر دعواهاتون بدتر میشد و زندگیتون خرابتر. این مسائل شما واقعا ریشه ای بوده. 

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  

انشاءالله هر آنچه که به صلاح شماست در تقدیر تان رقم بخورد، ولی احتمالا قبل از ازدواج شناخت کاملی از هم نداشتید و از دو قومیت با رسم و رسوم مختلف بودید

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

عزیزم توکلت بخدا باشه 

بااین چیزایی که تعریف کردی انگار خیلی اختلاف عقیدتی داشتین

از خودش بخواه هرچی به صلاحت هست همون بشه توکل بخدا کن ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️