2777
2789

سلام من ۶ ماهه زایمان کردم هرماه پریودام ۵ روز درحد لکه بینی و خونریزی تیره بود اوایل اسفند پریود شدم مثله همیشه بعد اتمام و غسل رابطه داشتم که تک حین رابطه دوباره خونریزی کردم و خونریزی ادامه دار شد هی قط میشد دوباره پریود میشدم اما درحد لکه بینی بود تا الان ک اوایل فروردین ادامه داره اما دوروزه خونریزی زیاد و روشن شده و کل پدی که میزارم خونی میشه نمیتونم دکتر برم بخاطر کرونا ۰یکاز کنم خونریزی بند بیادعلتش چی میتونه باشه ممکنه بخاطر زایمانم باشه 

خدایا شکرت تنهام نزار

والا واقعا این در تخصص متخصص زنان هست 

مفنامیک اسید می خوری؟ یخورده مفنامیک بخور انقباضات و کم می کنه و خونریزی کمتر

پروفن هم خونریزی و کم می کنه ولی یدونه بیشتر نخور 

زایمان طبیعی داشتید ؟ به نظر من حداقل تلفنی هم شده از یه ماما بپرس

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
والا واقعا این در تخصص متخصص زنان هست  مفنامیک اسید می خوری؟ یخورده مفنامیک بخور انقباضات و کم ...

اره طبیعی بودم مفنامیک   شیر میدم عب نداره؟

خدایا شکرت تنهام نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.