2777
2789
عنوان

قطره آهن

63 بازدید | 11 پست

سلام.کسی بوده به بچش قطره آهن نداده باشه یابه جاش چیزدیگه داده باشه؟

اونایی هم که قطره آهن دادند بگید چه مارکی میدید که دندونابچه آسیب نبینه.این مارکی که بهداشت میده خوبه یانه؟

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیدرال.

سندروس

ایروفیکس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
من لیپوزوفر میدم.ایرانیه .حدود ۴۵ هست قیمتش. دندون را سیاه نمیکنه .مزه و بوی ویفر میده. به مدت لیپو ...

ماهی یه قطره باید بخریم؟باآبمیوه ای چیزی مخلوط میکنی؟بعدش مسواک میزنی براش یانیاز نیس؟

ماهی یه قطره باید بخریم؟باآبمیوه ای چیزی مخلوط میکنی؟بعدش مسواک میزنی براش یانیاز نیس؟

اگه روزی یک سی سی بدی واسه یک ماه میشن.من دکترش گفت یک سی سی کافیه.اما شما هم از دکترش بپرس.

نه خودشون خوشمزه هستند.میگم که مزه ویفر میدن. با همون قطره چکون میدم .قشنگ میخوره.مسواک هم نیاز نیست

اگه روزی یک سی سی بدی واسه یک ماه میشن.من دکترش گفت یک سی سی کافیه.اما شما هم از دکترش بپرس. نه خود ...

ممنون عزیزم.یک سی سی همون15قطره میشه دیگه.درسته؟

نمیدونم عزیزم.نشمردم.چون غلظت هاشون متفاوته. 

آهان.ممنون گلم وقت گذاشتی