2777
2789
عنوان

چیکار کنم انگیزه پیدا کنم؟

126 بازدید | 9 پست

بچه ها من کلاس زبان میرم الان یه مدت زیادیه، ولی هم دایره لغاتم پایینه هم speaking خیلی داغونه چیکار کنم هم انگیزه خوندن پیدا کنم هم ادامه بدم و هر روز با شوق بخونم؟

لطفا کسانی که الان زبان انگلیسی شون رو حرفه ای بلدن منو راهنمایی کنن  

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست،   گاهی تمام شهر جواب تو می‌شود 💖

مکالمه زیاد گوش بدهکتابtacktik leisning

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به کانال خیلی خوب دارم که همه چی داره فن بیان و انگیزشی و بورس  توپ و توپه

عزیزم ممکنه اسم کانال رو بگی یا اینکه برام بفرستی؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست،   گاهی تمام شهر جواب تو می‌شود 💖
من پسرم بخاطر همین لینک رو گذاشتن چند سری تعلیق شدم دیگه نمیخوام تعلیق بشم نی نی یار میگه تبلیغ ن ...

پس من چیکار کنم آقا پسر؟ خب حداقل اسمشو بگو برم تو گوگل یا تلگرام پیداش کنم

ببین منابع خوب زبان پیدا کن خودتو موظف بدون که هر روز فلان تعداد لغت حفظ کنی

هر شب خاطراتت رو به انگلیسی بنویس و از مترجم گوگل کمک بگیر برای این کار کم کم راه میفتی

کتاب504 رو با بستهg۵  ببر جلو

هر روز 5 اصطلاح رو صبحا که ما میشی یاد بگیر و حفظ کن

کتاب tactic  اگه اشتباه ننوشته باشم   البته (تکتیس for listening)  هم بگیر باهاش به نظرم هم مهارت شنیداری و هم مکالمه پیدا میکنی

فایل صوتیش رو پلی کن و هر چی فهمیدی همزمان یادداست کن و آخرش با انتهای کتاب چکش کن و غلط هاتو پیدا کن

پس من چیکار کنم آقا پسر؟ خب حداقل اسمشو بگو برم تو گوگل یا تلگرام پیداش کنم

داخل گوگل کلیپهای انگیزشی رو سرچ کن

اسم اون کانال انگلیسی هستش و داخل گوگل نمیاد

چون منابعی که پولی هستش و اون کانال رایگان گذاشته

باید کلاس بری