2777
2789
عنوان

دلم نمياد

352 بازدید | 27 پست

من دوتا فرزند دارم يكي تقريبا ٣ سال و نيم و يكي ١سال و نيم و خيلي دوسشون دارم و سختي هاشون برام شيرينه. بين اين دوتا يك سقط خود به خودي توهفته يازدهم داشتم. شير ميدم بچه دوميم. پريودم دي شروع شد. زد و بي بي چكم امشب دوباره مثبت شد قرص ميخوام بخورم سقط كنم. شوهرم درجريان نيست. فقط مادرم ميدونه. ولي دلم نمياد سقط كنم. اما واقعن چاره ديگه ندارم. سال ٩٤ ازدواج كردم. 

خدایا شکرت فقط همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه کسایی ک بچشون رو به عمد سقط کردن رو دیدم ک زندگیشون  از این رو به اون رو میشع کلی حسرت میمونه به دلشون همه چیشونو از دست میدن همه چی از پول و ثروت بگیر تا .....دیدم ک میگم

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی😢
وای تو رو خدا این کارو نکن گناه داره مطمين باش اون نعمت خداست و خدا تو دادنش حکمتی داره .ای کاش اون ...

الهي خدا به بزرگيش بهتون سالمش رو عنايت كنه. ولي خب واقعن دلم نمياد سقط كنم. از طرفي هم كمك حال ندارم براي بزرگ كردن. من هم بايد بالاخره از پسش بربيام

خدایا شکرت فقط همین
جلوگيري كردم. ولي خب چون شير ميدم احتمالش نبود 

عجب چه توجیهی دروغ نگو.گفتی شیر میدم که ولی این روش برا افرادی جواب میده که پریود نمیشن نه افرادی که هر ماه پریود میشن با وجود بچه که شیر میدن

نه عزیزم زن عموی من پسر می خواست سه تا دختر سقط کرد من کاری به اسی ندارم کلی گفتم بخدا. زندگیش عالیه ...

من مخالف سقطم. ولي خب اصلن دلم نمياد سقط كنم تابحال هم انجام ندادم. ولي خب واقعن از پس سه تا برنميام. چون بچه به خوراك و پوشاك نيست. رشد و بهداشت عاطفيشون مهمتره. الان بچه بزرگم هنوز نياز عاطفي داره كه تمام سعيم اينه كه توازن بينشون برقرار باشه. خب بچه دومم هنوز احتياج به محبت و اغوش داره باردار بشم اين دوتا خيلي شكست روحي ميخورن. تبعاتش رو در نظر ميگرم

خدایا شکرت فقط همین