2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چند روز دیگه اریا ساسول عرضه اکلیه گروه شستا میاد. بین ۸۰۰ تا ۱ میلیون تومن قیمتشه. برو ثبت نام کن کد بگیر بخرش. مطمئنا اگه صبور باشی در عرض یکی دو ماه سود خوبی می کنی

البته غیر اون نزدیک ۶ تا شرکت دیگه تک صف عرضه اولیه هستن

عرضه اکلیه احتیاج به هیچ اطلاعت و اموزشی نداره بخر هر وقت به اندازه کافی سود کرد صف خریدش ریخت لازم داشتی بفروش . وگرنه نگهداری کنی سر سال ۳ الی ۴ برابر می تونی بفروشی

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
یعنی تا بخوام کد بورس بگیرم میرسم به عرضه اولیه؟

اگه سجام ثبت نام کنی و کدش بیاد بقیش نصف روزه تمومه. واسه من دو الی سه ساعت بعد که از کارگزاری اومدم کد بورسیم اومد

به هر حال اگه به اریا نرسی به بقیه شرکت ها میرسی

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
تا چند روز دیگه اریا ساسول عرضه اکلیه گروه شستا میاد. بین ۸۰۰ تا ۱ میلیون تومن قیمتشه. برو ثبت نام ک ...

سلام  من کد بورسی گرفتم ولی نمیدونم عرضه اولیه چجور بخرم .باید برم کارگذاری یا از خونه میشه

به شما کلمه عبور و پسورد دادن وارد صفحه کارگزاریتون بشین  بعد واریز وجه بزنید پول منتقل کنید سهام مورد نظر رو سرچ کنید تعداد و قیمت مورد نظر بزنید و گزینه خرید رو بزنید