2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین نظر بدین خیلی مهمه

143 بازدید | 21 پست

بچه ها من هربار میرم خونه مادرشوهرم تا من هستم هیچی نمیاره برای پذیرایی وقتی بقیه جاری هام میان تند تند همه چی میاره

بعدم اصلا به شخص من تعارف نمیکنه درصورتی ک بقیه رو اسم میبره

منم امشب ک رفته بودیم عید دیدنی نه چیزی خوردم نه شام بعدشم به شوهرم یواشکی گفتم اینها مال داداشته مال من نیست ک‌ بخورم

الان قهریم ولی میدونم موقع خواب قراره دعوا کنیم توروخدا بگید اشتباه برداشت میکنم یا نه کارم درسته؟

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید این کارو کنه؟؟؟

نمیدونم کلا زورش میاد به من چیزی تعارف کنه

قبلا سنم کم‌بود هیچی نمیگفتم اینم عادت کرده الان خیلی زودرنج شدم بهم برمیخوره مخصوصا تو جمع

...

باید خودت مشکلت رو با خانواده شوهرت حل کنی و انتظار نداشته باشی که شوهرت بگه حق با توعه حتی اگه حق با تو باشه ، هر جوری باهات رفتار کردن باهاشون رفتار کن 

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊  ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
بخدا مادرشوهرمنم همینجوریه اشتباه کردی باید اینقد میخوردی که حرصش در بیاد

اتفاقا هیچی نخوردم

تازه حامله هم هستم ولی بازم هیچی نخوردم شوهرم هرچی گفت بازم نخوردم

...
چرا مگه مشکلی با ازدواجتون داشته؟شاید منظوری نداره

نه بخدا ی هفته زنگ میزد خونمون تا اجازه دادیم بیاد خواستگاری اصلا دست و اینام نبودیم ک مخالفتی داشته باشه کاملا سنتی

بیمنظور اگ باشه با همه اینجوریه ما ۴ تا جاری هستیم فقط با من اینطوری برخورد‌میکنه

...

بعضی از مادر شوهرا اینجورین دیگه منم ی سری سر این احترام گذاشتن با شوهرم و کلا خانوادگی دعوا شد یک سوال خونه مادر شوهرم نرفتم الان ک اشتی کردیم بهتر شده البته شوهرمم تو بعضی موارد طرف منو گرفت چون نشستم واسش توضیح دادم فرقایی ک مامانش میزاشت توام بشین باشوهرت حرف بزن بهش بگو تو برخوردای دیگتون خودش دقت کنه نوع رفتار مامانش با تو و بقیه خانواده رو واینکه خودت شان و عزت خودتو بالا ببر تا بقیه بهت احترام بزارن.ببین جاریات چکار میکنن توام همون کارو بکن

نیمه دیگرم،،،تمام عشق و باورم ،،،اگرمن از تو بگذرم،،،میمیرم.😘😘
باید خودت مشکلت رو با خانواده شوهرت حل کنی و انتظار نداشته باشی که شوهرت بگه حق با توعه حتی اگه حق ب ...

اخه هی گیرداد چرا نمیخوری اصلا نیمخواستم چیزی بگم بهش تا بیایم خونه مجبورم کرد

ولی خوب خودش باید با مادرش صحبت کنه ب من احترام بذاره چون خودش اصلا متوجه نیست مادرشوهرم 

اون یکی برادرشوهرام اینقدر حواسشون هست همه اش به زناشون احترام‌میذاره ولی چون شوهر من هیچی نمیگه به من اهمیتی نمیده

...
بعضی از مادر شوهرا اینجورین دیگه منم ی سری سر این احترام گذاشتن با شوهرم و کلا خانوادگی دعوا شد یک س ...

من هرچی به شوهرم میگم میگه اوکی ولی مامانم اینجوریه دیگ نمیتونم بکشمش ک😐😐😐

میگم خوب باهاش حرف بزن توهم مثل داداشات از من حمایت کن بخدا یبار سر ی قاشق عسل که مادرشوهرم به جاریم نداد کلی با مامانش دعوا کرد تو اتاق بودن ولی صدای بحثشون میومد ولی شوهر من هیچی نمیگه

...
عزیزم زیاد برات مهم نباشه رفتار دیگران ،رو شوهرت کار کن تو جمع هواتو داشته باشه وبهت احترام بزاره تع ...

اخه بیشتر از شوهرم زورم میگیره ک اصلا براش مهم نیست با من چ رفتاری میکنن

...