2777
2789
عنوان

به این فرش چه مبلی میاد؟؟؟

422 بازدید | 33 پست

بچه ها به این فرش چه مبلی میاد

سلطنتی یا راحتی؟؟

به نظرتون بخاطر تضاد رنگش بهتر نیست  مبل سلطنتی  سورمه ای باشه

یا نه رنگ کرم 

فرش کرم رنگ هستش    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگ خونت کوچیکه راحتی بگیر،سلطنتی وبال گردنت میشه

وقتی فرش سورمه ای باشه تضاد رنگ سورمه ای و کرم عالی میشه پرده رو هم سورمه ای  ولی برای فرش کرم طوسی پرگل به نظرتون کرم چطوریه؟؟؟

خونه بزرگ استیل بگیر اما چوبش کم کار شده باشه و کم باشه . و بر حسب تجربه پیشنهاد میدم که تک نفره ها رو مدل هایی بردار که که دسته اش چوبی باشه . چون پارچه کثیف میشه هم اینکه دستشون رو میذارن روش فشار میاد و فومش میخوابه .  و سه نفره رو یه جوری بردار که دسته هاش بلند باشه ارتفاعش . 

با این فرش کرم قشنگه‌ نسکافه ای . همین رنگ توی عکس . 

چوب خلوت تر باشه  هر رنگی بهش میاد ولی مبل خیلی کار شده با بعضی رنگا خیلی جالب نیست .مثلا من دیدم چوب پرکار سفید با صورتی . اصلا افتضاااح زشت بود . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به نظرت نباتی خوب نیست؟؟ نباتی ساده تک رنگ مثلا

اونم خوبه . ببین صورتی خیلی ملیح هم خیلی خوشگله با چوب کرم .  گلبهی هم قشنگه‌ .  آبی طوسی هم قشنگه این رنگی که نه آبیه نه طوسی . رنگ گل های فرش هم می تونی بگیری البته باید روشن تر بگیری که جذاب بشه . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم