ما خودمون الان تو اپارتمانیم اما همسایمون یعنی جاریم خیلی سر و صدا دارن یعنی ما فقط شبا میتونیم یه خوابه راحت بریم برا همین شوهرم همیشه میگه من فقط خونه ویلایی میخرم که اسایش داشته باشم .نظره شما چیه؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ما سال اول خونه ویلایی داشتیم ..من اصلا دوست ندارم ..به نظرم سلیقه ای هست ...من آپارتمان دوست دارم و جا به جا شدیم و تا حالا مشکل سرو صدا و اینا نداشتیم ...همسایه بی فرهنگ باشه تو ویلایی هم اذیت میکنه
شک نکن فقط ویلایی 👌👌👌 من 10 ساله آپارتمان نشینم امسال خونه ویلایی گرفتم دارم کیف دنیا رو میکنم واقعا دارم زندگی میکنم تازه تو این اوضاع که کرونا اومده میریم تو حیاطش یه گشت میزنیم واقعا باحاله البته نوساز باشه عالیه دیگه بخاطر دخترم خون ویلایی گرفتم اما الان بیشتر خودم آرامش پیدا کردم
خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪