2777
2789
عنوان

بنظرتون خونه ویلایی بهتره یا اپارتمان ؟چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 53 پست
کاملا مشخصه که ویلایی بهتره. راحتی که کسی نیاد بگه که زیاد راه نرید یا راه رفتن همسایه بالایی اذیتت ...

پدرشوهرم اینا پایینمونن اونروز بمن میگه چقد راه میری یکم بگیر بشین 😑😑😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما سال اول خونه ویلایی داشتیم ..من اصلا دوست ندارم ..به نظرم سلیقه ای هست ...من آپارتمان دوست دارم و جا به جا شدیم و تا حالا مشکل سرو صدا و اینا نداشتیم ...همسایه بی فرهنگ باشه تو ویلایی هم اذیت میکنه 

ما سال اول خونه ویلایی داشتیم ..من اصلا دوست ندارم ..به نظرم سلیقه ای هست ...من آپارتمان دوست دارم و ...

ولی خب اگه مثل من باشی که با جاریت دو واحد کناره هم باشید دیوونه میشی دور از جونت .ما ارومیم اونا خیلی شلوغن

خب حیاطتون مشترکه .مشکل اینه.در کل متدرشوهر مشکله چه ویلایی چه اپارتمان.کدوم شهری؟

🤕🤕

استان فارس 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

شک نکن فقط ویلایی 👌👌👌 من 10 ساله آپارتمان نشینم امسال خونه ویلایی گرفتم دارم کیف دنیا رو میکنم واقعا دارم زندگی میکنم تازه تو این اوضاع که کرونا اومده میریم تو حیاطش یه گشت میزنیم واقعا باحاله البته نوساز باشه عالیه دیگه بخاطر دخترم خون ویلایی گرفتم اما الان بیشتر خودم آرامش پیدا کردم 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
بنظر من آپارتمان از نظر امنیت و حریم خصوصی بهتره 

دقیقا

ادم خیالش راحته یه قفل میزنه میره!

ویلایی هی دلهره داری یکی از دیواره بپره تو خوونه

فقد ازین زاوویه نمییگم کلا اپارتماانی خیلی عاالیه بخصوص برای زنو شوهری😍🔐

شد شد نشد بیا بشین برات چایی بریزم ❤