2777
2789
عنوان

سلام لطفا راهنماییم کنید

43 بازدید | 6 پست

دوستان شوهرم منو از خونم بیرون کرده دنبالمم نیومده ده روزه خونه پدرمم حالا میخام نفقمو بزارم اجرا نمیدونید چجوریه شرایطش چجوری بهم نفقه میده

راهکار زیاده.. هم امکان شکایت کیفری هست و هم  دادخواست حقوقی اما بهتره مدتی  صبر کنید ( به علت تعطیلات و مزاحمت ویروس کرونا) .. در این مدت هم  شاید بیاد دنبالتون برای آشتی .

راهکار زیاده.. هم امکان شکایت کیفری هست و هم  دادخواست حقوقی اما بهتره مدتی  صبر کنید ( به ...

ن عزیزم به داداشم وقتی منو بیردن کرده پیام داده ک منو از دست خواهرت نجات بده زندگی منو خانوادمو ب گوه کشیده من دیگه نمیخامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو بحث و دعوا حلوا خیرات نمیکنن .این چیز ها زیاد پیش میاد...    اون پیامک رو حذف نکنید . شما هم نمیخوای به زندگی ادامه بدی؟ اگر اینطوره توافقی و بی دردسر از هم جدا بشیدبرای هر دو بهتره .

تو بحث و دعوا حلوا خیرات نمیکنن .این چیز ها زیاد پیش میاد...    اون پیامک رو حذف نکنید . ش ...

ن اونا منو دست کم گرفتن برای همین میخام منم بهش درسی بدم بد منو سوزوندن