2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه بدبختو بگو فرا باید برم دکتر بعدم سونو😭😭😭

بیخیال شو عزیزم بارداری و میخای بری سونو 

کاربری قبلیم ترکید😒⚡‏قهر نكنید هيچوقتهميشه يه نفر هست كه پير ميشه سر نخنديدناتون...!

بابا نمیفهمن

وقتی هم میگی

میگن ما که جایی نرفتیم پدر مادرم هستن یا خواهرمه یا همسایه برادرمه

اصلا متوجه نشدن چی به چیه

الان یکی تاپیک زده بود که شب مهمون دارم

وقتی همه بهش گفتن چرا

میگه بیشعورا خواهرمه همسایه!!!!!😑😑😑😑😑😑😑😑

اصلا نمیفهمن قرنطینه یعنی چی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

چی میگی تو خونه بمونیم تقریبا بیشتر از 80درصد تو خونه ان شایدم بیشتر، الان دستور بدن ادارات باز بشن مردم چکار کنن ، تو رو خدا اینقد ب شعور مردم توهین نکنید، چجوری وقتی مایحتاج مردم فراهم نیست و.......... ادارات باز میشن تو خونه بمونن ،و ............

یه مشت نفهم جمع شدن دور هم ...مخاطبم اونایین ک صرفا برا تفریح میرن اینور و اونور و جون هیشکی براشون ...

بخدا ما از اول اسفند تو خونه ایم هیچ جا نرفتیم خداروشکر ک فامیلا هم هیچکی نیومد   دارم سکته میکنم از دست از زبون نفهما ک میرن مسافرت مریضی رو برا ما میارن دیگه دارم افسردگی میگیرم

بابا نمیفهمن وقتی هم میگی میگن ما مه جایی نرفتیم پدر مادرم هستن یا خواهرمه یا همسایه برادرمه اصلا ...

دقیقا تا ب کسی میگی میگه مگ چیکار کردم ده دیقه رفتم بیرون یا میگن رفتیم خونه خاهرم خو غریبه ک نیس انگار واقن متوجه نیستن حالا میگن ویروس خودش باید تاحالا ناپدید میشد ولی چرخه انسانیش متوقف نمیشه آدما خودشون نمیزارن ک توقف پیدا کنخ

کاربری قبلیم ترکید😒⚡‏قهر نكنید هيچوقتهميشه يه نفر هست كه پير ميشه سر نخنديدناتون...!
چی میگی تو خونه بمونیم تقریبا بیشتر از 80درصد تو خونه ان شایدم بیشتر، الان دستور بدن ادارات باز بشن ...

شعور ندارن😊😊😊 ک مسافرت میرن  ... تو یه استان روند کاهشی پیدا میکنه ی عده بیشعور از شهرای دیگه میان گند میزنن حالا اگه بیشعوری نیست پس چیه اسمش؟